Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: english beat Songtekst: save it for later

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: english beat - save it for later ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save it for later? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van english beat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van english beat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save it for later .

Origineel

Two dozen other dirty lovers, Must be a sucker for it, Cry cry but I don't need my mother. Just hold my hand while I come to a decision on it Sooner or later Your legs give way, you hit the ground Save it for later Don't run away and let me down Sooner or later You hit the deck, you get found out Save it for later Don't run away and let me down You let me down Black air and seven seas are rotten through But what can you do? I don't know how I'm meant to act with all of you lot Sometimes I don't try, I just now now now now now now now now now now now Now now now now now now now now now now now! Sooner or later Your legs give way, you hit the ground Save it for later Don't run away and let me down. Sooner or later You hit the deck, you get found out. Save it for later Don't run away and let me down. You let me down You runaway and let me down. Two dozen other stupid reasons Why we should suffer for this. Don't bother trying to explain them Just hold my hand while I come to a decision on it Sooner or later Your legs give way, you hit the ground. Save it for later Don't run away and let me down. Sooner or later You hit the deck, you get found out. Save it for later Don't run away and let me down You let me down You run away run away Runaway runaway runaway and let me down.

 

Vertaling

Twee dozijn andere vieze minnaars, Moet er een sukkel voor zijn, Huil maar ik heb mijn moeder niet nodig. Hou gewoon mijn hand vast terwijl ik er een beslissing over neem Vroeg of laat Je benen begeven het, je raakt de grond Bewaar het voor later Loop niet weg en laat me in de steek Vroeg of laat Je raakt de grond, je wordt ontdekt Bewaar het voor later Loop niet weg en laat me in de steek Je laat me in de steek Zwarte lucht en zeven zeeën zijn door en door verrot Maar wat kun je doen? Ik weet niet hoe ik me moet gedragen met jullie allemaal Soms probeer ik het niet, Ik gewoon nu nu nu nu nu nu nu nu nu Nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu! Vroeg of laat Je benen begeven het, je raakt de grond Bewaar het voor later Loop niet weg en laat me in de steek. Vroeg of laat Je raakt het dek, je wordt ontdekt. Bewaar het voor later Loop niet weg en laat me in de steek. Je laat me in de steek Je loopt weg en laat me in de steek. Twee dozijn andere stomme redenen waarom we hiervoor moeten lijden. Doe geen moeite om ze uit te leggen Hou gewoon mijn hand vast terwijl ik er een beslissing over neem Vroeg of laat Je benen begeven het, je raakt de grond. Bewaar dat maar voor later. Loop niet weg en laat me in de steek. Vroeg of laat Je raakt het dek, je wordt ontdekt. Bewaar het voor later Loop niet weg en laat me in de steek Je laat me in de steek Je loopt weg, loopt weg Ren weg, ren weg, ren weg en laat me in de steek.