Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enigma Songtekst: dancing with mephisto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enigma - dancing with mephisto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dancing with mephisto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enigma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enigma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dancing with mephisto .

Origineel

Follow me, come and feel infinity, eternity Follow me, toi et moi, deja, deja vu Follow me, come and feel infinity, eternity Follow me, toi et moi, deja, deja vu Follow me, come and feel infinity, eternity Follow me, toi et moi, deja, deja vu

 

Vertaling

Volg mij, kom en voel oneindigheid, eeuwigheid Volg mij, toi et moi, deja, deja vu Volg mij, kom en voel de oneindigheid, de eeuwigheid Volg mij, toi et moi, deja, deja vu Volg mij, kom en voel oneindigheid, eeuwigheid Volg mij, toi et moi, deja, deja vu