Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enigma Songtekst: je t aime till my dying day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enigma - je t aime till my dying day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van je t aime till my dying day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enigma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enigma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals je t aime till my dying day .

Origineel

Do you love me too... Do you, do you, do you love me too Je t'aime, je t'aime mon amour Do you really love me Je t'aime I'll always love you Till my dying day

 

Vertaling

Hou je ook van mij... Hou je, hou je, hou je ook van mij Je t'aime, je t'aime mon amour Hou je echt van me Je t'aime Ik zal altijd van je houden Tot mijn sterfdag