Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enigma Songtekst: sitting on the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enigma - sitting on the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sitting on the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enigma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enigma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sitting on the moon .

Origineel

I'm sitting on the moon Watching planet blue, hello Looking all around Rotating without sound, where are you? Where are you? I'm sitting on the moon Where are you? I am missing you I came from very far A little unknown star, hello I don't know what to do It's so cold and blue, without you Where are you? I'm sitting on the moon Where are you? I am missing you

 

Vertaling

Ik zit op de maan Kijkend naar planeet blauw, hallo Rondkijkend Draaiend zonder geluid, waar ben je? Waar ben je? Ik zit op de maan Waar ben je? Ik mis je Ik kwam van heel ver Een kleine onbekende ster, hallo Ik weet niet wat ik moet doen. Het is zo koud en blauw, zonder jou Waar ben je? I'm sitting on the moon Waar ben je? Ik mis je