Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique bunbury Songtekst: vete de mi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique bunbury - vete de mi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vete de mi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique bunbury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique bunbury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vete de mi .

Origineel

Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Esperando mi suerte quedé yo Pero mi vida otro rumbo cogió Sobreviviendo en una realidad De la que no podía ni escapar Para comer hay que buscarse el real Aunque se una regla sociedad A la cárcel te escribe mi amistad No te apures que tu suerte cambiará Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Ahora me encuentro aquí en mi soledad Pensando qué de mi vida será No tengo sitio dónde regresar Y tampoco a nadie quiero ocupar Si el destino me vuelve a traicionar Te juro que no puedo fracasar Estoy cansado de tanto esperar Y estoy seguro que mi suerte cambiará Y ¿cuándo será? Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Sufrí la parte de mi vida ya Sin un complejo de inferioridad Por eso no me canso de esperar Pues un día Dios a mi me ayudará Y el día que eso suceda escuche usted A todo el mundo yo le ayudaré Porque tarde o temprano usted verá Cómo el día de mi suerte llegará Oye, verás Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Pronto llegará, El día de mi suerte Sé que antes de mi muerte Seguro que mi suerte cambiará Esperando la vida he de pasar Este martirio no podré aguantar Y pregunto hasta cuando durará Tal vez si lo podré sobrellevar Si el destino me vuelve a traicionar Te juro que no puedo fracasar Estoy cansado de tanto esperar Seguro que mi suerte cambiara Pero,cuando será?

 

Vertaling

Het zal snel komen, De dag van mijn lot Ik weet dat voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Binnenkort zal het komen, De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Ik wachtte op mijn geluk Maar mijn leven nam een andere wending Overleven in een realiteit Ik kan niet eens ontsnappen aan Om te eten moet je op zoek naar het echte werk En ik ben een echte man Ik ben een gevangene, mijn vriendschap schrijft naar jou Ik ben een man die er niet uit kan komen Binnenkort zal het komen, De dag van mijn geluk Ik weet dat voor mijn dood Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Binnenkort zal het komen, De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Nu sta ik hier in mijn eenzaamheid Denkend hoe mijn leven zal zijn Ik heb geen plaats om naar terug te keren En ik wil ook niemand bezighouden Als het lot me weer verraadt Ik zweer dat ik niet kan falen Ik ben het beu om zo lang te wachten En ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen En wanneer zal dat zijn? Het komt eraan. De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Binnenkort zal het komen, De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Ik heb het deel van mijn leven al geleden Zonder een minderwaardigheidscomplex Dat is waarom ik nooit moe word van het wachten Want op een dag zal God me helpen En de dag dat dat gebeurt luister naar je Ik zal iedereen helpen. Ik zal jou helpen. Want vroeg of laat zul je zien Hoe de dag van mijn geluk zal komen Hé, je zult zien Binnenkort zal het komen, De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Het komt eraan, De dag van mijn geluk Ik weet voor ik sterf Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Wachtend op het leven dat ik moet doorbrengen Dit martelaarschap zal ik niet kunnen verdragen En ik vraag me af hoe lang het zal duren Misschien als ik het kan verdragen Als het lot me weer verraadt Ik zweer dat ik niet kan falen Ik ben het beu om zo lang te wachten Ik ben er zeker van dat mijn geluk zal veranderen Maar wanneer zal het?