Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: baby hold on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - baby hold on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby hold on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby hold on .

Origineel

She bought a ticket to nowhere. And she told me that she's sick of this life. She said don't worry, it's alright. Cause she doesn't wanna see me cry. I wish that she could see. How beautiful she is to me. Chorus. Baby baby hold on, oh please don't let go. Baby baby be strong, so much you don't know. Life is crazy sometimes, I know it's not easy. But baby baby hold on. I wiped the tears from her face. She's forgotten how her smile used to feel. She holds my hand and she whispers. Tell me why you love a loser like me. I wish that she could see. How beautiful she is to me. Chorus. Baby baby hold on, ooh baby hold on. Oh baby baby hold on, oh yeah. I wish that you could see. How beautiful you are to me. Baby baby hold on, oh please don't let go. Baby baby be strong, so much you don't know. Life is crazy sometimes, I know it's not easy. I know it's not easy but baby baby hold on. Baby baby hold on, baby baby hold on

 

Vertaling

Ze kocht een ticket naar nergens. En ze vertelde me dat ze ziek is van dit leven. Ze zei maak je geen zorgen, het is goed. Want ze wil me niet zien huilen. Ik wou dat ze kon zien. Hoe mooi ze is voor mij. Refrein. Baby baby hou vast, oh alsjeblieft laat niet los. Baby baby wees sterk, er is zoveel dat je niet weet. Het leven is soms gek, ik weet dat het niet makkelijk is. Maar baby baby hou vol. Ik veegde de tranen van haar gezicht. Ze is vergeten hoe haar glimlach aanvoelde. Ze houdt mijn hand vast en ze fluistert. Vertel me waarom je van een loser als ik houdt. Ik wou dat ze kon zien. Hoe mooi ze is voor mij. Refrein. Baby baby hou vast, ooh baby hou vast. Oh baby baby hou vast, oh ja. Ik wou dat je kon zien. Hoe mooi je bent voor mij. Baby baby hou vol, oh alsjeblieft laat me niet los. Baby baby be strong, so much you don't know. Het leven is soms gek, ik weet dat het niet makkelijk is. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar baby, hou vol. Baby, baby, hou vol, baby, hou vol.