Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: bailando spanglish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - bailando spanglish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bailando spanglish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bailando spanglish .

Origineel

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (me palpita lento el corazón) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, bailando, bailando, bailando) Tu cuerpo y el mio llenando el vacío Subiendo y bajando (subiendo y bajando) (Bailando, bailando, bailando, bailando) Ese fuego por dentro me esta enloqueciendo Me va saturando Con tu física y tu química también tu anatomía La cerveza y el tequila y tu boca con la mía Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Con esta melodía, tu color, tu fantasía Con tu filosofía mi cabeza esta vacía Y ya no puedo mas (ya no puedo mas) Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Yo quiero estar contigo, vivir contigo Bailar contigo, tener contigo Una noche loca (una noche loca) Ay besar tu boca (y besar tu boca) Yo quiero estar contigo, vivir contigo Bailar contigo, tener contigo una noche loca Con tremenda loca (Ooh, ooh, ooh, ooh) Tu me miras y me llevas a otra dimensión (estoy en otra dimensión) Tu latidos aceleran a mi corazón (Tu latidos aceleran a mi corazón) Que ironía del destino no poder tocarte Abrazarte y sentir la magia de tu olor (Bailando, bailando, bailando, bailando) Tu cuerpo y el mio llenando el vacío Subiendo y bajando (subiendo y bajando) (Bailando, bailando, bailando, bailando) Ese fuego por dentro me esta enloqueciendo Me va saturando Con tu física y tu química también tu anatomía La cerveza y el tequila y tu boca con la mía Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Con esta melodía, tu color, tu fantasía Con tu filosofía mi cabeza esta vacía Y ya no puedo mas (ya no puedo mas) Ya no puedo mas (ya no puedo mas) Yo quiero estar contigo, vivir contigo Bailar contigo, tener contigo Una noche loca (una noche loca) Ay besar tu boca (y besar tu boca) Yo quiero estar contigo, vivir contigo Bailar contigo, tener contigo una noche loca Con tremenda loca (Ooh, ooh, ooh, ooh Ooh, ooh, ooh, ooh Ooh bailando amor Bailando amor, es que se me va el dolor

 

Vertaling

Ik kijk naar je, mijn adem stokt in mijn keel Als je naar me kijkt gaat mijn hart omhoog En in stilte zegt je blik duizend woorden De nacht dat ik je smeek om de zon niet op te laten komen (Dansen, dansen, dansen, dansen, dansen) Jouw lichaam en het mijne vullen de leegte op Op en neer gaan. Op en neer gaan. (Dansen, dansen, dansen, dansen, dansen) Dat vuur in me maakt me gek Ik raak verzadigd Met je natuurkunde en je scheikunde en je anatomie ook Het bier en de tequila en jouw mond met de mijne I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) Met deze melodie, jouw kleur, jouw fantasie Met jouw filosofie is mijn hoofd leeg En ik kan er niet meer tegen. I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) Ik wil bij je zijn, met je leven Dansend met jou, hebbend met jou Een gekke nacht. (een gekke nacht) En kus je mond (en kus je mond) Ik wil bij je zijn, met je leven Dans met je, heb een gekke nacht met je Met gekke gekke gekke (Ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh, ooh), ooh) Je kijkt naar me en neemt me mee naar een andere dimensie. Jouw hartslag doet mijn hart sneller slaan (Je hartslag laat mijn hart sneller kloppen) Wat een ironie van het lot om je niet te kunnen aanraken Om je vast te houden en de magie van je geur te voelen (Dansen, dansen, dansen, dansen, dansen) Jouw lichaam en het mijne vullen de leegte Op en neer gaan. Op en neer gaan. (Dansen, dansen, dansen, dansen, dansen) Dat vuur in me maakt me gek Ik raak verzadigd Met je natuurkunde en je scheikunde en je anatomie ook Het bier en de tequila en jouw mond met de mijne I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) Met deze melodie, jouw kleur, jouw fantasie Met jouw filosofie is mijn hoofd leeg En ik kan er niet meer tegen. I can't take it anymore (Ik kan er niet meer tegen) Ik wil bij je zijn, met je leven Dansend met jou, hebbend met jou Een gekke nacht. (een gekke nacht) En kus je mond (en kus je mond) Ik wil bij je zijn, met je leven Dans met je, heb een gekke nacht met je Met gekke gekke gekke (Ooh, ooh, ooh, ooh Ooh, ooh, ooh, ooh Ooh dansende liefde Dans liefde, is dat de pijn weggaat