Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: duele el corazón (feat. gente de zona, wisin) (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - duele el corazón (feat. gente de zona, wisin) (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van duele el corazón (feat. gente de zona, wisin) (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals duele el corazón (feat. gente de zona, wisin) (remix) .

Origineel

One love, one love. Gente de Zona, remix. Enrique. Solo en tu boca. Yo quiero acabar. Todos esos besos. Que te quiero dar. A mí no me importa. Que duermas con él. Porque sé que sueñas. Con poderme ver. Mujer qué vas a hacer. Decídete pa' ver. Si te quedas o te vas. Sino no me busques más. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. Yo me derrito cuando tú me tocas. Y tú te mueres por estar conmigo. Dile que yo te vuelve loca. Que tu vida sin mí no tiene sentido. Mi corazón está que explota. Quiero tenerte en mi camino. Yo soy fanático a tu boca. Pero decide si te vas conmigo. Dime a ver, mujer si te quedas o te vas. Sino no me busques más. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. (Doble!). Quién es el que te quita el frío. Te vas conmigo, rumbeamos. Con él lloras casi un río. Tal vez te da dinero y tiene poderío. Pero no te llena tu corazón sigue vacío. Pero conmigo rompe la carretera. Bandolera si en tu vida hay algo que no sirve. Sácalo pa' fuera. A ti nadie te frena, la super guerrera. Yo sé que tú eres una fiera dale. Sácalo pa' fuera. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Si te vas yo también me voy. Si me das yo también te doy. Mi amor. Bailamos hasta las diez. Hasta que duelan los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. Con él te duele el corazón. Y conmigo te duelen los pies. Solo con un beso. Yo quiero acabar. Ese sufrimiento. Que te hace llorar

 

Vertaling

Eén liefde, één liefde. Gente de Zona, remix. Enrique. Solo en tu boca. Ik wil het afmaken. Al die kussen. Ik wil je geven. Kan me niet schelen. Dat je met hem naar bed gaat. Omdat ik weet dat je droomt Om mij te kunnen zien. Wat ga je doen, vrouw. Neem een beslissing, pa. Als je blijft of als je gaat. Maar zoek me niet meer op. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. Mijn liefste. We zullen dansen tot tien uur. Tot mijn voeten pijn doen. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. "Mijn liefste. We dansen tot tien uur. Tot je voeten pijn doen. Bij hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. Met hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. "Ik smelt als je me aanraakt. En je wilt dolgraag bij me zijn. Zeg hem dat ik je gek maak. Dat je leven zonder mij zinloos is. Mijn hart barst. Ik wil je op mijn manier hebben. Ik ben een fan van je mond. Maar beslis of je met mij weggaat. Zeg me te zien, vrouw of je blijft of gaat. Zo niet, zoek dan niet meer naar mij. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. Mijn liefste. We dansen tot tien uur. Tot mijn voeten pijn doen. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. "Mijn liefste. We dansen tot tien uur. Tot je voeten pijn doen. Bij hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. Met hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. (Dubbel!). Wie is degene die je kou wegneemt. Jij gaat met mij mee, we rumbeamos. Met hem huil je bijna een rivier uit. Misschien geeft hij je geld en heeft hij macht. Maar hij vult je hart niet, het is nog steeds leeg. Maar bij mij breekt hij de weg. Bandolera als er in je leven iets is dat niet werkt. Haal het eruit. Jij bent de superkrijger, niemand kan je stoppen. Ik weet dat je een woest beest bent. Neem het mee naar buiten. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. Mijn liefste. We dansen tot tien uur. Tot mijn voeten pijn doen. Als jij gaat, ga ik ook. Als jij mij geeft, geef ik jou ook. "Mijn liefste. We dansen tot tien uur. Tot je voeten pijn doen. Bij hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. Met hem doet je hart pijn. En bij mij doen je voeten pijn. Eén kus maar. Ik wil stoppen. Dat lijden. Dat maakt je aan het huilen