Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: el perdedor (bachata)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - el perdedor (bachata) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el perdedor (bachata)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el perdedor (bachata) .

Origineel

Qué más quieres de mí Si he pasado esta prueba de tu amor Y no tengo el valor De escapar para siempre del dolor Demasiado pedir Que sigamos en esta hipocresía Cuánto tiempo más podré vivir En la misma mentira No, no vayas presumiendo, no Que me has robado el corazón Y no me queda nada más Si, prefiero ser el perdedor Que te lo ha dado todo Y no me queda nada más No me queda nada más Ya no puedo seguir Resistiendo esa extraña sensación Que me hiela la piel Como invierno fuera de estación Tu mirada en la mía Ignorándose en una lejanía Todo pierde sentido Y es mejor el vacío que el olvido Yo prefiero dejarte partir Que ser tu prisionero Y no vayas por ahí Diciendo ser la dueña de mis sentimientos No, no vayas presumiendo, no Que me has robado el corazón Y no me queda nada más Si, prefiero ser el perdedor Que te lo ha dado todo Y no le queda nada más No, no vayas presumiendo, no Que me has robado el corazón Y no me queda nada más Si, prefiero ser un perdedor Que te lo ha dado todo Y no le queda nada más No me queda más... Qué más quieres de mí Si he pasado esta prueba de tu amor

 

Vertaling

Wat wil je nog meer van me? Als ik deze test van je liefde heb doorstaan En ik heb niet de moed Om voor altijd van de pijn te ontsnappen Het is te veel gevraagd Dat we doorgaan met deze hypocrisie Hoe lang kan ik nog leven In dezelfde leugen Nee, niet gaan opscheppen, nee Dat je mijn hart hebt gestolen En er is niets meer voor mij Ja, ik ben liever de verliezer Die je alles heeft gegeven En ik heb niets meer over Ik heb niets meer over Ik kan niet doorgaan. Ik kan dit vreemde gevoel niet weerstaan Dat mijn huid verkilt Zoals de winter buiten het seizoen Jouw blik in de mijne Elkaar negerend in de verte Alles verliest betekenis En leegte is beter dan vergetelheid Ik laat je liever gaan dan jouw gevangene te zijn En ga niet rond Zeggen dat je de eigenaar bent van mijn gevoelens Nee, niet gaan opscheppen, nee Dat je mijn hart hebt gestolen En er is niets meer voor mij Ja, ik ben liever de verliezer Die je alles heeft gegeven En er is niets meer voor hem Nee, niet gaan opscheppen, nee Dat je mijn hart hebt gestolen En er is niets meer voor mij Ja, ik ben liever een loser Die je alles heeft gegeven En er is niets meer voor hem Ik heb niets meer over... Wat wil je nog meer van me? Als ik deze test van je liefde heb doorstaan