Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: miente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - miente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van miente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals miente .

Origineel

Hoy en tu murada hay no se que. Algo especial. Ni siquiera el beso tan de amor. Fue natural. Fue un presentimiento o quiza. Lei tu mente. Por favor. Si es asi como sientes. Miente. Dime que me amas. Jurame que nunca. Piensas alejarte de mi. Miente. Vendame los ojos. Grabate muy dentro. Que si tu me dejas. No podre vivir sin ti. Dejame pedirte tu perdon, si te ofendi. Pero no me pidas renunciar a ser feliz. Dejame intentarlo yo hare. Lo que tu quieras. Y despues. Si es que no me quisiera. Miente. Dime que me amas. Jurame que nunca. Piensas alejarte de mi. Miente. Vendame los ojos. Grabate muy dentro. Que si tu me dejas. No podre vivir sin ti. Miente. Dime que me amas. Jurame que nunca. Piensas alejarte de mi. Miente. Vendame los ojos. Grabate muy dentro. Que si tu me dejas. No podre vivir sin ti. Miente. Dime que me amas. Jurame que nunca. Piensas alejarte de mi. Miente. Vendame los ojos. Grabate muy dentro. Que si tu me dejas. No podre vivir sin ti

 

Vertaling

Vandaag hangt er iets speciaals aan je muur. Iets bijzonders. Zelfs niet de kus zo liefdevol. Het was natuurlijk. Het was een gevoel of misschien. Ik lees je gedachten. Oh, kom op. Als dat is hoe je je voelt. Lieg tegen me. Zeg me dat je van me houdt. Zweer me dat je nooit. Je bent van plan om bij me weg te blijven. Lieg tegen me. Blinddoek me. Ik ga verliefd op je worden. Dat als je me verlaat. Ik zal niet zonder jou kunnen leven. Laat me u om vergiffenis vragen, als ik u beledigd heb. Maar vraag me niet om op te geven gelukkig te zijn. Laat mij proberen, ik zal Wat je maar wilt. En dan. Als je me niet wilt. Lieg. Zeg me dat je van me houdt. Zweer me dat je nooit Je zult er nooit aan denken om van me weg te lopen. Lieg tegen me. Blinddoek me. Ik ga verliefd op je worden. Dat als je me verlaat. Ik kan niet leven zonder jou. Lieg tegen me. Zeg me dat je van me houdt. Zweer me dat je nooit Je bent van plan om bij me weg te blijven. Lieg tegen me. Blinddoek me. Ik ga verliefd op je worden. Dat als je me verlaat. Ik kan niet leven zonder jou. Lieg tegen me. Zeg me dat je van me houdt. Zweer me dat je nooit Je bent van plan om bij me weg te blijven. "Lieg tegen me. Blinddoek me. Ik ga verliefd op je worden. Dat als je me verlaat. Ik kan niet leven zonder jou.