Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: sua c ltame las riendas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - sua c ltame las riendas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sua c ltame las riendas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sua c ltame las riendas .

Origineel

Bailamos un poquito en la oscuridad Te voy tocando un poco, cada vez un poco más Perdemos la verguenza y te empiezo a desnudar Sonríes un poquito y me vuelvas a besar Tu boca con la mía no se puede equivocar Te digo que te quiero, tú no me dices nada más Tratas de disimular Que nos queda algún control Quieres darle marcha atrás Pero yo te digo: "no" Suéltame las riendas, no sé Quítame la respiración Tuérceme la vida al revés Hazme una locura, por Dios Que a lo loca todo es mejor Y no pares nunca no, no Más tarde ya callado, hipnotizado en tí Te juro que aquí mismo me podría morir Qué cosa si supieras lo que pienso, pero no Me dices al oído algo a media voz Que bruja, Ave María cómo adivinó Y luego, un par de besos nos encienden otra vez Vaya forma de jugar Tentación a media luz Y que suerte más brutal Cuando ahora pides tú Suéltame las riendas, no sé Quítame la respiración Tuérceme la vida al revés Hazme una locura, por Dios Que a lo loca todo es mejor Y no pares nunca no, no Suéltame las riendas, no sé Quítame la respiración Tuérceme la vida al revés Hazme una locura, por Dios Que a lo loca todo es mejor Y no pares nunca no, no Suéltame las riendas, no sé Quítame la respiración Tuérceme la vida al revés Hazme una locura, por Dios Que a lo loca todo es mejor Y no pares nunca no, no

 

Vertaling

Ik dans een beetje in het donker Ik raak je een beetje aan, elke keer een beetje meer Ik ben een beetje verlegen en ik begin je uit te kleden Je lacht een beetje en je kust me weer Jouw mond met de mijne kan niet fout gaan Ik zeg je dat ik van je hou, je zegt me niets meer Je probeert te doen alsof Dat we nog enige controle hebben Je wilt het terugdraaien Maar ik zeg je "nee" Laat mijn teugels los, ik weet het niet Neem mijn adem weg Zet mijn leven op zijn kop Doe iets geks met me, in godsnaam En ik ga het niet laten gaan En stop nooit, nee, nee En later ben ik stil, gehypnotiseerd in jou Ik zweer je dat ik hier kan sterven En het spijt me zo dat ik je niet kan laten weten wat ik denk Je vertelt me in je oor iets met een halve stem Wat een heks. Wees gegroet Maria, hoe wist je dat? En dan een paar kussen winden ons weer op Wat een manier om te spelen En wat een verleiding in het halflicht En wat een brutaal geluk Als je er nu om vraagt Laat mijn teugels los, ik weet het niet Neem mijn adem weg Ik ben een man die mijn leven niet kan omkeren En ik zal gek zijn, in godsnaam En ik zal degene zijn die je beter zal laten voelen En stop nooit, nee, nee Ik weet het niet, ik weet het niet. Ik kan mijn adem niet inhouden En ik zal degene zijn die je de adem benam. En ik zal gek zijn, in godsnaam En ik zal een gek meisje zijn En stop nooit, nee, nee Ik weet het niet, ik weet het niet. Ik kan mijn adem niet inhouden En ik zal degene zijn die je de adem benam. En ik zal gek zijn, in godsnaam En ik zal een gek meisje zijn En stop nooit, nee, nee