Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Enrique Iglesias Songtekst: Súbeme La Radio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Enrique Iglesias - Súbeme La Radio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Súbeme La Radio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Enrique Iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Enrique Iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Súbeme La Radio .

Origineel

Súbeme la radio Tra-tráeme el alcohol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Ya no me importa nada Ni el día ni la hora Si lo he perdido todo Me has dejado en las sombras Te juro que te pienso Hago el mejor intento El tiempo pasa lento Y yo me voy muriendo (Y yo me voy muriendo) Si llega la noche y tú no contestas Te juro me quedo esperando a tu puerta Vivo pasando las noches en vela Y sigo cantando bajo la luna llena Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Huyendo del pasado En cada madrugada No encuentro ningún modo De borrar nuestra historia A su salud bebiendo (A su salud bebiendo) Mientras me quede aliento (Mientras me quede aliento) Solo le estoy pidiendo (Solo te estoy pidiendo) Romper este silencio (Romper este silencio) Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Ando loco y desesperado en busca de tu amor No me dejes en esta soledad, te pido En verdad te digo, vuelve conmigo Si tú me llamas, te juro que bailamos Y yo quiero verte ya Ya no aguanto más Quiero darte calor Solo una vez más Ya no aguanto más Quiero verte ya Oh oh oh Yo no te miento (oh oh oh) Todavía te espero (oh oh oh) Sabes bien que te quiero (oh oh oh) No sé vivir sin ti (no) Yo no te miento (oh oh oh) Todavía te espero (oh oh oh) Sabes bien que te quiero (oh oh oh) No sé vivir sin ti (no) Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Súbeme la radio Tra-Tráeme el alcohol Súbeme la radio

 

Vertaling

Beam me up radio Tra-get me alcohol Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Kan me niet schelen niets De dag noch het uur Als ik alles kwijt Je hebt me nog in de schaduw Ik zweer dat ik denk Ik maak de beste poging De tijd gaat langzaam En ik ga dood (Ik sterf) Als 's nachts komt en je hoeft geen antwoord Ik zweer dat ik sta te wachten op je deur Ik woon passeren slapeloze nachten En ik blijf zingen onder de volle maan Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Op de vlucht uit het verleden elke ochtend Ik vind geen weg Wissen onze geschiedenis Op uw gezondheid door het drinken van (Aan uw gezondheid door te drinken) Terwijl ik adem heb (als ik adem) Alleen vraag ik (Ik vraag) Het doorbreken van de stilte (stilte break) Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Ik ben gek en wanhopig op zoek naar uw liefde Laat me niet in deze eenzaamheid, vraag ik Voorwaar, Ik zeg u, kom bij me terug Als je me bellen, ik zweer we dansen En ik wil je nu zien Ik zal het niet meer aan Ik wil geven warmte Nog één keer Ik zal het niet meer aan Ik wil zien en Oh oh oh Ik lieg niet (oh oh oh) Ik hoop nog steeds (oh oh oh) U weet dat ik van je hou (oh oh oh) Ik kan niet leven zonder jou (no) Ik lieg niet (oh oh oh) Ik hoop nog steeds (oh oh oh) U weet dat ik van je hou (oh oh oh) Ik kan niet leven zonder jou (no) Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Beam me up radio Breng Tra-alcohol Beam me up radio