Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Enrique Iglesias Songtekst: SUBEME

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Enrique Iglesias - SUBEME ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van SUBEME? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Enrique Iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Enrique Iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals SUBEME .

Origineel

[Enrique Iglesias] Súbeme la radio Tra-tráeme el alcohol Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo [Descemer Bueno] Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol Ya no me importa nada Ni el día ni la hora Si lo he perdido todo Me has dejado en las sombras Te juro que te pienso Hago el mejor intento El tiempo pasa lento Y yo me voy muriendo (Y yo me voy muriendo) [Descemer Bueno] Si llega la noche y tú no contestas Te juro me quedo esperando a tu puerta Vivo pasando las noches en vela Y sigo cantando bajo la luna llena [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo [Descemer Bueno] Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Descemer Bueno] Huyendo del pasado En cada madrugada No encuentro ningún modo De borrar nuestra historia A su salud bebiendo (A su salud bebiendo) Mientras me quede aliento (Mientras me quede aliento) Solo le estoy pidiendo (Solo te estoy pidiendo) Romper este silencio (Romper este silencio) [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo [Descemer Bueno] Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Zion & Lennox] Ando loco y desesperado en busca de tu amor No me dejes en esta soledad te pido En verdad te digo, vuelve conmigo Si tú me llamas, te juro que bailamos Y yo quiero verte ya Ya no aguanto más Quiero darte calor Solo una vez más Ya no aguanto más Quiero verte ya, ohhh [Enrique Iglesias] Yo no te miento Todavía te espero Sabes bien que te quiero No sé vivir sin ti Yo no te miento Todavía te espero Sabes bien que te quiero No sé vivir sin ti Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo [Descemer Bueno] Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol [Enrique Iglesias] Súbeme la radio que esta es mi canción Siente el bajo que va subiendo Tráeme el alcohol que quita el dolor Hoy vamos a juntar la luna y el sol

 

Vertaling

[Enrique Iglesias] Beam me up radio Tra-get me alcohol Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat [Descemer Goed] Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen Kan me niet schelen niets De dag noch het uur Als ik alles kwijt Je hebt me nog in de schaduw Ik zweer dat ik denk Ik maak de beste poging De tijd gaat langzaam En ik ga dood (En ik ga sterven) [Descemer Goed] Als 's nachts komt en je hoeft geen antwoord Ik zweer dat ik sta te wachten op je deur Ik woon passeren slapeloze nachten En ik blijf zingen onder de volle maan [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat [Descemer Goed] Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Descemer Goed] Op de vlucht uit het verleden elke ochtend Ik vind geen weg Wissen onze geschiedenis Een gezondheid drinken (Aan uw gezondheid door te drinken) Terwijl ik adem (Terwijl ik adem heb) Ik vraag (Ik vraag) Het doorbreken van de stilte (Doorbreken van de stilte) [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat [Descemer Goed] Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Zion & Lennox] Ik ben gek en wanhopig op zoek naar uw liefde Laat me niet in deze eenzaamheid Ik vraag Voorwaar, Ik zeg u, kom bij me terug Als je me bellen, ik zweer we dansen En ik wil je nu zien Ik zal het niet meer aan Ik wil geven warmte Nog één keer Ik zal het niet meer aan En ik wil je zien, ohhh [Enrique Iglesias] Ik lieg niet Ik hoop nog steeds U weet dat ik van je hou Ik kan niet leven zonder jou Ik lieg niet Ik hoop nog steeds U weet dat ik van je hou Ik kan niet leven zonder jou Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat [Descemer Goed] Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen [Enrique Iglesias] Beam me up de radio dat dit is mijn lied Voel de bas omhoog gaat Breng alcohol verwijderen pijn Vandaag zullen we de maan en de zon te verhogen