Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enrique iglesias Songtekst: tonight (i’m lovin’ you)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enrique iglesias - tonight (i’m lovin’ you) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tonight (i’m lovin’ you)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enrique iglesias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enrique iglesias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tonight (i’m lovin’ you) .

Origineel

[Intro: Enrique Iglesias] You-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh You-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh [Verse 1: Enrique Iglesias] I know you want me I made it obvious that I want you too So put it on me Let's remove the space between me and you Now rock your body, oh-oh Damn, I like the way that you move So give it to me, oh, oh-oh-oh 'Cause I already know what you wanna do [Pre-Chorus: Enrique Iglesias] Here's the situation, been to every nation Nobody's ever made me feel the way that you do You know my motivation, given my reputation Please excuse me, I don't mean to be rude [Chorus: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Verse 2: Enrique Iglesias] You're so damn pretty If I had a type, then baby, it would be you I know you're ready If I never lied, then baby, you'd be the truth [Pre-Chorus: Enrique Iglesias] Here's the situation, been to every nation Nobody's ever made me feel the way that you do You know my motivation, given my reputation Please excuse me, I don't mean to be rude [Chorus: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Verse 3: Ludacris] (Hah! Luda) Tonight I'm gonna do Everything that I want with you Everything that you need, everything that you want I wanna honey, I wanna stunt with you From the window to the wall, gotta give you my all Winter and the summertime When I get you on the springs, I'ma make you fall You got that body that make me wanna get up on the floor just to see you dance And I love the way you shake that ass Turn around and let me see them pants You stuck with me, I'm stuck with you Let's find something to do Please excuse me, I don't mean to be rude [Chorus: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Outro: Enrique Iglesias] That tonight I'm lovin' you, yeah

 

Vertaling

[Intro: Enrique Iglesias] You-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh You-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh [Verse 1: Enrique Iglesias] Ik weet dat je me wilt Ik heb het duidelijk gemaakt dat ik jou ook wil So put it on me Laten we de ruimte tussen jou en mij wegnemen Now rock your body, oh-oh Damn, I like the way that you move Dus geef het aan mij, oh, oh-oh-oh 'Cause I already know what you wanna do [Pre-Chorus: Enrique Iglesias] Here's the situation, been to every nation Nobody's ever made me feel the way that you do Je kent mijn motivatie, gezien mijn reputatie Excuseer me, ik wil niet onbeleefd zijn [Refrein: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, je weet dat ik vanavond van je hou Oh, je weet dat ik vanavond van je hou Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Verse 2: Enrique Iglesias] You're so damn pretty If I had a type, then baby, it would be you I know you're ready If I never lied, then baby, you'd be the truth [Pre-Chorus: Enrique Iglesias] Here's the situation, been to every nation Nobody's ever made me feel the way that you do Je kent mijn motivatie, gezien mijn reputatie Please excuse me, I don't mean to be rude [Refrein: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Verse 3: Ludacris] (Hah! Luda) Tonight I'm gonna do Alles wat ik wil met jou Alles wat je nodig hebt, alles wat je wilt I wanna honey, I wanna stunt with you Van het raam tot de muur, ik moet je alles geven Winter and the summertime When I get you on the springs, I'll make you fall Je hebt dat lichaam waardoor ik op de vloer wil staan om je te zien dansen En ik hou van de manier waarop je met je kont schudt Draai je om en laat me je broek zien Jij zit vast aan mij, ik zit vast aan jou Laten we iets vinden om te doen Please excuse me, I don't mean to be rude [Refrein: Enrique Iglesias] But tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know that tonight I'm lovin' you Oh, you know [Outro: Enrique Iglesias] That tonight I'm lovin' you, yeah