Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: enuff z nuff Songtekst: stoned

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: enuff z nuff - stoned ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stoned? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van enuff z nuff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van enuff z nuff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stoned .

Origineel

High High Worlds of thoughts, an endless space Sometimes even underground Helpless in the human race And hopeless when the sun goes down If you give me a load, if you give me it all I promise, the world I can make it One thing I know, if you leave me alone I'm stoned High All around, temptation calling to me Calls me by my name Darling tasting your sweet apples More tempting than cocaine If you give me a load, if you give me it all I promise, the world I can make it One thing I know, if you leave me alone I'm stoned People all around me seem to bluff To get me on the thing Hope, my darling, you could save Take me home, I'll be a king If you give me a load, if you give me it all I promise, the world I can make it The one thing I know, if you leave me alone I'm stoned If you give me a load, if you give me it all I promise, the world I can make it The one thing I know, if you leave me alone I'm stoned Stoned Stoned High

 

Vertaling

Hoog High Werelden van gedachten, een eindeloze ruimte Soms zelfs ondergronds Hulpeloos in het menselijk ras En hopeloos als de zon ondergaat Als je me een lading geeft, als je me alles geeft Ik beloof, de wereld dat ik het kan maken Eén ding weet ik zeker, als je me met rust laat ben ik stoned High Overal om me heen, verleiding roept me Roept me bij mijn naam Lieverd proeft je zoete appels Verleidelijker dan cocaïne Als je me een lading geeft, als je me alles geeft Ik beloof, de wereld dat ik het kan maken Eén ding weet ik zeker, als je me met rust laat ben ik stoned Mensen om me heen lijken te bluffen Om me op het ding te krijgen Hoop, mijn lieveling, dat je me kunt redden Breng me naar huis, ik zal een koning zijn Als je me een lading geeft, als je me alles geeft Ik beloof de wereld dat ik het kan maken Het enige wat ik weet, als je me met rust laat ben ik stoned Als je me een lading geeft, als je me alles geeft Ik beloof je, dat ik het kan maken. Het enige wat ik weet, als je me alleen laat ben ik stoned Stoned Stoned High