Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: epica Songtekst: another me “in lack’ech”

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: epica - another me “in lack’ech” ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another me “in lack’ech”? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van epica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van epica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another me “in lack’ech” .

Origineel

If you search for enrichment And injure others Earning more than you can spend You'll pass the borders When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness This fantasy is not enough for me I want it, I'll take it away from you Your misery that softly incites me All I do is using, abusing you Life is often miserable In the search for happiness The power so desirable They bring so much distress Life is often pitiful In the search for blessedness If we weren't so insatiable There would be much more than less When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness If you search for enrichment And injure others Earning more than you can spend You'll pass the borders I cannot see why you'd be another me When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness I just take care of myself and no-one else This fantasy is not enough for me I want it, I'll take it away from you Your misery that softly incites me All I do is using, abusing you Life is often cynical In the search for hopefulness We're only wanting more and more So we got into this mess When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness If you search for enrichment And injure others Earning more than you can spend You'll pass the borders I cannot see why you'd be another me When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness I just take care of myself and no-one else All that you've taken from others Will be taken from you All that your dissonance smothers Will then come back to you Whatever happens tomorrow, and whatever you do Just keep in mind, that the source and end is you When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness If you search for enrichment And injure others Earning more than you can spend You'll pass the borders I cannot see why you'd be another me When you think you've succeeded But something's missing Means you have been defeated By greed, your weakness I just take care of myself and no-one else This fantasy is not enough for me I want it, I'll take it away from you Your misery that softly incites me All I do is using, abusing you Never finding fulfilment, the source and end is you

 

Vertaling

Als je verrijking zoekt En anderen kwetst Verdien je meer dan je kunt uitgeven Je zult de grenzen passeren Als je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Deze fantasie is niet genoeg voor mij Ik wil het, ik zal het van je afnemen Jouw ellende die mij zachtjes aanwakkert Alles wat ik doe is gebruiken, misbruik van je maken Het leven is vaak miserabel In de zoektocht naar geluk De macht zo begeerlijk Ze brengen zo veel leed Het leven is vaak meelijwekkend In de zoektocht naar zegen Als we niet zo onverzadigbaar waren Zou er veel meer zijn dan minder Wanneer je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Als je zoekt naar verrijking En anderen schaadt Verdien je meer dan je kunt uitgeven Je zult de grenzen passeren Ik zie niet in waarom je een andere ik zou zijn Als je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Ik zorg alleen voor mezelf en voor niemand anders Deze fantasie is niet genoeg voor mij Ik wil het, ik zal het van je afnemen Jouw ellende die mij zachtjes aanwakkert Alles wat ik doe is gebruiken, misbruik van je maken Het leven is vaak cynisch In de zoektocht naar hoopvolheid We willen alleen maar meer en meer Zo zijn we in deze puinhoop beland Wanneer je denkt dat je geslaagd bent Maar er mist iets Betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Als je zoekt naar verrijking En anderen schaadt Verdien je meer dan je kunt uitgeven Je zult de grenzen passeren Ik zie niet in waarom je een andere ik zou zijn Als je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Ik zorg alleen voor mezelf en voor niemand anders Alles wat je van anderen hebt genomen Zal van jou worden genomen Alles wat jouw dissonantie verstikt zal dan naar je terugkomen Wat er morgen ook gebeurt, en wat je ook doet Hou in gedachten, dat de bron en het einde jijzelf bent Wanneer je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Als je zoekt naar verrijking En anderen schaadt Verdien je meer dan je kunt uitgeven Je zult de grenzen passeren Ik zie niet in waarom je een andere ik zou zijn Als je denkt dat je geslaagd bent Maar er ontbreekt iets Dat betekent dat je verslagen bent Door hebzucht, je zwakte Ik zorg alleen voor mezelf en voor niemand anders Deze fantasie is niet genoeg voor mij Ik wil het, ik zal het van je afnemen Jouw ellende die mij zachtjes aanwakkert Alles wat ik doe is jou gebruiken, misbruiken Nooit vervulling vinden, de bron en het einde ben jij