Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: epica Songtekst: long lost love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: epica - long lost love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long lost love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van epica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van epica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long lost love .

Origineel

Trees have dropped their leaves,. Clouds their waters. All this burden is killing me. Distance is covering your way,. Tears your memory. All this beauty is killing me. Oh, do you care,. I still feel for you. So aware,. What should be lost is there. I fear I will never find anyone. I know my greatest pain is yet to come. Will we find each other in the dark. My long lost love

 

Vertaling

Bomen hebben hun bladeren laten vallen,. hun water vertroebeld. Al deze lasten vermoorden me. Afstand bedekt je weg,. Scheurt je geheugen. Al deze schoonheid doodt me. Oh, kan het je schelen... Ik voel nog steeds voor je. Zo bewust... Wat verloren zou moeten zijn, is er. Ik ben bang dat ik nooit iemand zal vinden. Ik weet dat mijn grootste pijn nog moet komen. Zullen we elkaar vinden in het donker. Mijn lang verloren liefde