Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: epidemic Songtekst: generic the norm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: epidemic - generic the norm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van generic the norm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van epidemic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van epidemic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals generic the norm .

Origineel

Show me to my Pre-assigned seat in this life Help me find a way To be content and invisible Generic the norm shapeless the form Where spoon feeding the gray It's not enough to see without taking part It's not enough to be moderate, moderate Bending over backwards Bland is an acquired taste Happy to donate waste Now drown yourself deep in self-hate Generic the norm shapeless the form Where spoon feeding the gray It's not enough to see without taking part It's not enough to be moderate, moderate And I so don't, don't want to sink to your level And I do not need to strike back But I will not turn you the other cheek And you don't want to see me breaking You don't want to see me breaking Show me to my Pre-assigned seat in this life Not enough to see without taking part Not enough to be moderate, moderate Not enough to be moderate

 

Vertaling

Laat het me zien Vooraf toegewezen stoel in dit leven Help me een manier te vinden Inhoudelijk en onzichtbaar zijn Generiek de norm vormloos de vorm Waar lepel het grijs voedt Het is niet genoeg om te zien zonder mee te doen Gematigd, gematigd zijn is niet genoeg Achterover buigen Flauw is een verworven smaak Graag afval doneren Verdrink jezelf nu diep in zelfhaat Generiek de norm vormloos de vorm Waar lepel het grijs voedt Het is niet genoeg om te zien zonder mee te doen Gematigd, gematigd zijn is niet genoeg En dat wil ik niet, ik wil niet naar jouw niveau zakken En ik hoef niet terug te slaan Maar ik zal je niet de andere wang toekeren En je wilt me ??niet zien breken Je wilt me ??niet zien breken Laat het me zien Vooraf toegewezen stoel in dit leven Niet genoeg om te zien zonder mee te doen Niet genoeg om matig, matig te zijn Niet genoeg om matig te zijn