Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: epidemic Songtekst: squat 4 me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: epidemic - squat 4 me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van squat 4 me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van epidemic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van epidemic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals squat 4 me .

Origineel

[Novaking] Somebody get the driver cuz I aint passing no breathalyzer soon as I sat beside her she said she go to crossfit every night well, we gon' exercise [Chorus] Do a squat for me Make it drop for me Do a squat for me Baby 123 Do a squat for me Make it drop for me Do a squat for me Do a squat for me Make it drop for me baby 123 Make it drop for me baby 123 [Epidemic] chain hang long like a chalandier never been a cavalier, i got a couple bad bitches on deck and some patron and we blowin ozone in the atmosphere mami sit here, lookin at me fascinated let me get you acclimated, i got a chevy '69 call that bitch al qaeda, why? cuz the roof was decapitated its goodnight Taliban blades underneath the seats cleaner than the teeth in my Jesus piece i see animal control every week tellin me these crocodile shoes need a leash, sheesh make her get low for the cash always on the pole she tippy-toeing on the cash made it rain so hard the week before last next time ie back imma need a raft rookie of the year didnt even need a draft do i wanna dance you aint even have to ask cuz my paint so wet chevy never need a bath and my chain so thick nigga neck need a cast, damn she like a professional, dancing on my lap and looking sexual look baby if you lookin for the X and O's you gotta show me that you flexible, and do a squat for me. [chorus] [bridge] Do a squat for me(DROP) [x3] make it drop for me(DROP) [chorus]

 

Vertaling

[Novaking] Iemand haalt de chauffeur Omdat ik geen blaastest doorgeef zodra ik naast haar zat ze zei dat ze elke avond naar crossfit ging Nou, we gaan oefenen [Refrein] Doe een kraak voor mij Laat het voor me vallen Doe een kraak voor mij Baby 123 Doe een kraak voor mij Laat het voor me vallen Doe een kraak voor mij Doe een kraak voor mij Laat het voor me vallen baby 123 Laat het voor me vallen baby 123 [Epidemie] ketting hangen lang als een chalandier nooit arrogant geweest, Ik heb een paar slechte teven aan dek en een aantal beschermheilige en we blazen ozon in de atmosfeer mami zit hier, kijk me gefascineerd aan laat me je acclimatiseren, ik heb een chevy '69 noem die teef al-Qaeda, waarom? want het dak was onthoofd het is welterusten Talibanbladen onder de stoelen schoner dan de tanden in mijn Jezusstuk Ik zie elke week dierencontrole zeg me dat deze krokodilschoenen een riem nodig hebben, sheesh haar laag krijgen voor het geld altijd op de paal tippy-toeing op het geld maakte het vorige week zo hard regenen de volgende keer dat ik terug ben, heb ik een vlot nodig groentje van het jaar had niet eens een ontwerp nodig wil ik dansen, je hoeft het niet eens te vragen want mijn verf is zo nat, chevy heeft nooit een bad nodig en mijn ketting zo dikke nigga nek heeft een cast nodig, verdomme ze houdt van een professional, danst op mijn schoot en ziet er seksueel uit kijk schat als je op zoek bent naar de X en O's je moet me laten zien dat je flexibel bent, en een kraakpand voor me doen. [Refrein] [brug] Doe een kraakactie voor mij (DROP) [x3] laat het voor mij vallen (DROP) [Refrein]