Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eppu normaali Songtekst: paha taika

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eppu normaali - paha taika ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paha taika? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eppu normaali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eppu normaali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paha taika .

Origineel

Huilun kuulin takaa vuoren kun metsn poikki kvelin nin siell tytn nuoren mua houkutteli svelin kysyi tahtoisinko soittaa sill huilullansa vois rajat kaikki maailman voittaa ja lent maailman riin ja el ikuisesti lent kauas, kauas pois M l ensin kauan m lensin maailmaan josta tiennyt en muuta kuin ett vajosin ikuisesti pimess elin itseni syleillen elin yh uudestaan ja uudestaan Hersin reunalta kuilun pohjattoman, pimen lysin viereltni huilun jkylmn silen en saanut nt aikaan putosin pahaan taikaan

 

Vertaling

Ik hoorde een gefluit van achter de berg terwijl ik door het bos dwaalde Er was een jong meisje Ik werd gelokt door een eekhoorn Ze vroeg of ik wilde bellen # Met haar fluit # ♪ Alle grenzen van de wereld overschrijden ♪ En vlieg de wereld over En eeuwig leven Vlieg ver, ver weg M I Eerste lange Ik vloog naar de wereld Dat ik niet wist Alleen dat ik aan het zinken was voor altijd in het donker Ik was mezelf aan het omhelzen Ik leefde opnieuw en opnieuw Vanaf de rand van de afgrond bodemloos, donker Ik ving een fluit naast me en een koude brug Ik kon het niet. Ik viel in een kwade betovering