Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eppu normaali Songtekst: tien pll taas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eppu normaali - tien pll taas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tien pll taas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eppu normaali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eppu normaali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tien pll taas .

Origineel

Tien pll kiidn jossain perseeni alla nuo janoissaan pollet bensaa juo Et ole kainalossain vain kuvasi saa mua lohduttaa Pyshdyn ja kuvaasi katsomaan jn se alkaa elmn ja sinut nn Tien pll taas istun ja mietin kun taas kyyneleet silmisss i nin ett miksi jin tielleni nin Joskus elm kusettaa sen tll oppia saa kusettaa vaan ei pottia jaa Luonas oli paikka jonka jlkeen paluuta ei ollutkaan silti tieni vain vei eteenpin ja kun kuvaasi katselen nin polvet pettvt nuo tahdon sinun luo Tien pll taas istun ja mietin kun taas kyyneleet silmisssi nin ett miksi jin tielleni nin Tien pll taas pivni vietin vietin pivn jlkeen tuhansien pivien pll tien siihen asti nuo pollet bensaa juo kunnes loppuu tuo sinu n luo

 

Vertaling

Ergens op de weg onder mijn kont die dorstige zwervers die benzine drinken Je bent niet onder mijn arm Gewoon om uw foto te krijgen Om me te troosten Ik zal blijven en een foto van je maken. Om naar jou te kijken Het begint tot me door te dringen En jij... Op de weg zit ik weer en vraag me af Met tranen in mijn ogen Ik zal er zijn. Dat ik niet weet waarom Op mijn manier Soms ben ik gewoon een dwaas Dat is de les die je leert pis Maar je kunt de pot niet delen Er was een plaats in Luonas Waarna er geen weg meer terug was was er geen terugkeer Maar ik ben nog steeds op weg En toen je een foto nam Ik kijk naar de mijn knieën laten me in de steek Ik wil bij jou zijn. Ik zit weer op de weg en vraag me af Als de tranen in je ogen staan Dat ik niet weet waarom ik hier ben Op mijn manier Ik heb de dag weer op de weg doorgebracht Ik bracht een dag door na duizenden Op de weg Tot dan, die # De zwervers drinken benzine # Totdat we dat op hebben de uwe # Aan jou #