Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eppu normaali Songtekst: vihrecaen joen rannalla kauan sitten

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eppu normaali - vihrecaen joen rannalla kauan sitten ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vihrecaen joen rannalla kauan sitten? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eppu normaali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eppu normaali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vihrecaen joen rannalla kauan sitten .

Origineel

Kiikkustuolissa istun ja sinua muistelen muistini tylsill luistimilla luoksesi luistelen Siihen kesn kauan kauan sitten syksyksi kntyneeseen ja omaan hahmooni ensirakkauden poltteessa nntyneeseen Siell rannalla vihren joen rakkaudestani kertoe n sanoin eivt kai kukkaset kuki turhaan nyt poimimme sen ensimmisen yhteisen Miss oletkaan ollut kaikki nm vuodet Ootko muistanut kuinka silloin rakastin sua kun tiemme joelle vei ja joelle sanoin hei minne meet minne kuljetit kyyneleet jotka kauan sitten itkin kun yksin kuljin rantaasi pitkin Silmni kyyneleen suolaisen muistelu toi kai sen kun aina muistoissani uudestaan viereesi oikaisen Siell rannalla vihren joen...

 

Vertaling

Zittend in een schommelstoel en ik herinner me jou met mijn geheugen op saaie schaatsen Ik schaats naar je toe In die zomer lang, lang geleden Dat was herfst En mijn eigen figuur van eerste liefde In de hitte van de eerste liefde Daar aan de oevers van uw rivier Van mijn liefde n Ik zei: "De bloemen zullen niet tevergeefs hebben gebloeid. Nu hebben we de eerste gekozen die we ooit gedeeld hebben ♪ Wie ben je al die jaren geweest? ♪ Weet je nog hoe ik toen van je hield? Toen ons pad ons naar de rivier leidde En tegen de rivier zei ik hallo Waar je heen gaat waar je je tranen hebt gedragen Dat Lang geleden heb ik gehuild Toen ik alleen langs je oever liep De zoute tranen in mijn ogen Herinnering moet het gebracht hebben Wanneer altijd in mijn herinneringen weer Ik zal naast je staan Daar aan de oevers van uw rivier...