Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: equivalent exchange Songtekst: parallel universe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: equivalent exchange - parallel universe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parallel universe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van equivalent exchange! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van equivalent exchange en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parallel universe .

Origineel

it's dream and there you are the most brilliant and everything we are children of the sun yet we're part of him so give us the light and i'll give you my life whenever you're alone i'll be there for you wherever you are i'll take care of you whenever you're alone i'll be there for you wherever you are i'll take care of you how nice with you knowing you by my side it's the best i ever had how long we'll be here just stay just stay whenever you're alone i'll be there for you wherever you are i'll take care of you whenever you're alone i'll be there for you wherever you are i'll take care of you

 

Vertaling

het is een droom en daar ben je dan de meest briljante en alles wij zijn kinderen van de zon toch zijn we een deel van hem dus geef ons het licht en ik geef je mijn leven wanneer je alleen bent ik zal er voor jou zijn waar je ook bent ik zal voor je zorgen wanneer je alleen bent ik zal er voor jou zijn waar je ook bent ik zal voor je zorgen wat leuk met je ik ken je aan mijn zijde het is de beste die ik ooit heb gehad hoe lang we hier zullen zijn blijf gewoon blijf gewoon wanneer je alleen bent ik zal er voor jou zijn waar je ook bent ik zal voor je zorgen wanneer je alleen bent ik zal er voor jou zijn waar je ook bent ik zal voor je zorgen