Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasmo carlos Songtekst: brotinho enamorado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasmo carlos - brotinho enamorado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brotinho enamorado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasmo carlos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasmo carlos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brotinho enamorado .

Origineel

Um beijinho para mim. Por favor diga que sim. Mais aumenta o meu desejo. Quando penso no teu beijo. Não posso mais. Viver na ilusão. Tem (Tenha) pena do meu pobre coração. Chorar eu já não posso mais. Esquecer a tí jamais. Teu olhar deixou uma paixão. Que feriu meu coração. . E agora eu vou vivendo assim. Com seu amor em mim. Se me disseres não meu bem. Não será de mais ninguém. Tem (Tenha) pena etc .................

 

Vertaling

Een kusje voor mij. Zeg alsjeblieft ja. Meer het verhoogt mijn verlangen. Als ik aan je kus denk. Ik kan niet langer Leven in illusie. Heb medelijden met mijn arme hart. Ik kan niet meer huilen. Vergeet je nooit. Je blik liet een passie achter. Que feriu meu coração... En nu leef ik zo. Met uw liefde in mij. Als je nee tegen me zegt, mijn liefste. Het zal van niemand anders zijn. Heb medelijden met .................