Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasmo carlos Songtekst: jogo sujo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasmo carlos - jogo sujo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jogo sujo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasmo carlos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasmo carlos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jogo sujo .

Origineel

Com a dama escondida na manga o mundo me chamou pra jogar. Vitima de tal esperteza pus a vida na mesa e resolvi topar. Apostei no risco paguei e não vi morri na praia e alem de morrer sofri. Mas se da vida nada se leva restava ainda um sonho pulsante. Chamei a dama pro baralho fiz dela o meu atalho e minha carta amante. Não quis nem saber. A vida arrisquei. Pra mim o que importa foi a dama que eu ganhei. Todo jogo que se preza. De alegria ou de dor. Só vale se ele for honesto com seu jogador. Se na selva o pássaro canta jamais vai ser porque ele voa e sim porque se sente livre pro jogo do amor. Mas se ele perde pro seu predador feliz ele foi pelo menos enquanto jogou (x2)

 

Vertaling

Met de koningin verborgen in mijn mouw riep de wereld me om te spelen. Slachtoffer van zo'n slimmigheid legde ik mijn leven op tafel en besloot te spelen. Ik wedde op het betaalde risico en stierf niet op het strand en naast het sterven leed ik. Maar als van het leven niets is genomen was er nog een kloppende droom. Ik riep de dame naar het dek en maakte haar mijn snelkoppeling en mijn minnaars kaart. Ik wilde het niet eens weten. Ik riskeerde mijn leven. Voor mij was het belangrijkste de koningin die ik won. Elk spel dat het spelen waard is Van vreugde of pijn. Het is alleen de moeite waard als het eerlijk is tegen de speler. Als in de jungle de vogel zingt, zal dat nooit zijn omdat hij vliegt, maar omdat hij zich vrij voelt voor het spel der liefde. Maar als hij verliest van zijn roofdier was hij tenminste tijdens het spelen blij (x2)