Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasmo carlos Songtekst: nara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasmo carlos - nara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasmo carlos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasmo carlos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nara .

Origineel

Nara. Eu não suporto mais. Lhe poluir de mágoas. Como o homem. À Terra faz. Nara. Com o meu gênio atômico. O meu amor irônico. Perigo a sua paz. ÔO , Nara. Você É meu mundo. Zelando por você. Eu cuido mais de mim. ÔO , Nara. Se eu moro em você. Não posso agir assim

 

Vertaling

Nara. Ik kan er niet meer tegen. Om je te verontreinigen met verdriet. Als man. ...doet met de aarde. Nara. Met mijn atomische genie Mijn ironische liefde Ik breng je vrede in gevaar. Oh, Nara. Jij bent mijn wereld. Op zoek naar jou. Ik zorg beter voor mezelf. Oh, Nara. Als ik in jou leef. Ik kan zo niet handelen