Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasmo carlos Songtekst: roupa suja

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasmo carlos - roupa suja ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roupa suja? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasmo carlos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasmo carlos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roupa suja .

Origineel

Antes você procurava melhor companhia. Mas só queria era alguém pra se divertir. ia casar e ter filhos da noite pro dia. Ter um amor verdadeiro e alguém pra trair. E de mim?. Quis o quê?. Tava a fim. Sem querer. Quis me dar. Me comer. Ou brincar de esconder.... E pra chorar procurava o meu ombro amigo. No outro dia sorria mostrando desdém. Foi para a cama com todos os meus inimigos. Se apaixonava e depois não sabia por quem. E de mim?. Quer o quê?. Ser feliz. Ter prazer. Quer gozar. Quer sofrer. me amar. Me foder.... E pra quê?. A gente não combina. Vai ver se eu tô na esquina. E leva o seu cartaz. Quer saber?. Você não sai de cima. Vai ver se eu tô na China. Não volta nunca mais...

 

Vertaling

Je zocht vroeger naar beter gezelschap. Maar alles wat je wilde was iemand om plezier mee te hebben. Je zou gaan trouwen en kinderen krijgen in een nacht. Om een ware liefde te hebben en iemand om te bedriegen. En ik dan? Wat wilde je? Ik was in de stemming. Dat wilde ik niet. Ik wilde mezelf aan jou geven. Eet me. Of verstoppertje spelen. En om te huilen keek naar mijn schouder vriend. De volgende dag glimlachte hij minachtend. Ze ging naar bed met al mijn vijanden. Ze werd verliefd en wist toen niet op wie. En ik dan? Wat wil je? Om gelukkig te zijn. Om plezier te hebben. Je wilt genieten. Je wilt lijden. Van me houden. Neuk me... .... En voor wat? We gaan niet met elkaar om. Ga kijken of ik op de hoek ben. En neem je poster mee. Weet je wat? Je komt er niet af. Ga kijken of ik in China ben. Kom nooit meer terug...