Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasure Songtekst: it doesn t have to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasure - it doesn t have to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it doesn t have to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it doesn t have to be .

Origineel

One against one, one against one One against one, one against one One against one, one against one One against one, one against one One against one Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago One against one, one against one One against one, one against one You are one side And I am on the other Are we divided? You are one side I am on the other Are we divided? Why can't we live together? There are no rights This isn't your decision We need to talk of changing things But no one wants to listen It doesn't have to be like that It doesn't have to be like that It doesn't have to be like that A heart on the inside The same as any other Are we divided? Someone always has to suffer We are broken There's no one left to change it Is that the way it has to be? Why can't we rearrange it? It doesn't have to be like that (One against one) It doesn't have to be like that (One against one) It doesn't have to be like that Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago What is the secret In calling me a brother? Are we divided? Always one against the other We are strong now Put down the ammunition For what we know is right Is gonna breakdown this division It doesn't have to be like that (One against one) It doesn't have to be like that (One against one) It doesn't have to be like that (One against one, one against one) (One against one, one against one) It doesn't have to be like that (One against one, one against one) (One against one, one against one) (One against one, one against one) (One against one, one against one) It doesn't have to be like that (One against one, one against one) (One against one, one against one) It doesn't have to be like that (One against one, one against one) (One against one, one against one) It doesn't have to be like that (One against one, one against one) It doesn't have to be like that You are one side And I am on the other Are we divided? One against one, one against one

 

Vertaling

Eén tegen één, één tegen één Een tegen een, een tegen een Een tegen een, een tegen een Een tegen een, een tegen een Een tegen een Alava mo ja na me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Alava mo ja na me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Eén tegen één, één tegen één Eén tegen één, één tegen één Jij staat aan de ene kant En ik sta aan de andere kant Zijn we verdeeld? Jij bent de ene kant Ik sta aan de andere Zijn we verdeeld? Waarom kunnen we niet samenleven? Er zijn geen rechten. Dit is niet jouw beslissing. We moeten praten om dingen te veranderen. Maar niemand wil luisteren. Het hoeft niet zo te zijn. Het hoeft niet zo te zijn Het hoeft niet zo te zijn Een hart van binnen Hetzelfde als alle andere Zijn we verdeeld? Iemand moet altijd lijden We zijn gebroken Er is niemand meer om het te veranderen Is dat de manier waarop het moet zijn? Waarom kunnen we het niet anders inrichten? Het hoeft niet zo te zijn. (Een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn. (Een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Alava mo ja na me me Limbaniango, limbaniago Zimbabwe abo naga na me me Limbaniango, limbaniago Wat is het geheim om mij een broer te noemen? Zijn we verdeeld? Altijd de een tegen de ander. We zijn sterk nu. Leg de munitie neer. Want wat we weten is goed Gaat deze verdeeldheid doorbreken Het hoeft niet zo te zijn. (Een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn (Een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn Een tegen een, een tegen een (Een tegen een, een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn Een tegen een, een tegen een (Een tegen een, een tegen een) (Een tegen een, een tegen een) (Een tegen een, een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn Een tegen een, een tegen een (Een tegen een, een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn Een tegen een, een tegen een (Een tegen een, een tegen een) Het hoeft niet zo te zijn (Een tegen een, een tegen een) Zo hoeft het niet te zijn Jij staat aan de ene kant En ik ben aan de andere Zijn we verdeeld? Een tegen een, een tegen een