Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasure Songtekst: oh lamour

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasure - oh lamour ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh lamour? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh lamour .

Origineel

Oh L'Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do Looking for you You were looking for me Always reaching for you You were too blind to see Oh love of my heart Why leave me alone I'm falling apart No good on my own Oh L''Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do Why throw it away Why walk out on me I just live for the day For the way it should be There once was a time Had you here by my side You said I wasn't your kind Only here for the ride Oh L'Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do No emotional ties You don't remember my name I lay down and die I'm only to blame Oh love of my heart It's up to you now You've tore me apart I hurt inside-out Oh L'Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do Oh L'Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do Oh L'Amour Broke my heart Now I'm aching for you Mon amour What's a boy in love Supposed to do

 

Vertaling

Oh L'Amour Brok my heart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen Op zoek naar jou Jij was op zoek naar mij Altijd reikend naar jou Je was te blind om te zien Oh liefde van mijn hart Waarom laat je me alleen Ik val uit elkaar Niet goed in mijn eentje Oh L'Amour brak mijn hart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen Waarom het weggooien Waarom laat je me in de steek? Ik leef gewoon voor de dag Voor de manier waarop het zou moeten zijn Er was eens een tijd Had je hier aan mijn zijde Je zei dat ik niet jouw soort was Alleen hier voor de rit Oh L'Amour Brok my heart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen Geen emotionele banden Je herinnert je mijn naam niet Ik ga liggen en sterf Ik ben de enige schuldige Oh liefde van mijn hart Het is nu aan jou Je hebt me verscheurd Ik heb pijn van binnen Oh L'Amour brak mijn hart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen Oh L'Amour brak mijn hart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen Oh L'Amour brak mijn hart Nu verlang ik naar jou Mon amour Wat moet een verliefde jongen verondersteld te doen