Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: erasure Songtekst: you surround me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: erasure - you surround me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you surround me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van erasure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van erasure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you surround me .

Origineel

Don't ever let me take you for granted. You've got your finger on the pulse of my soul. Let me place a kiss in the small of your back. Love and protect you from the evils of this world. Baby don't ever leave me stranded. Whoever said that the streets were paved with gold. We'll I'm afraid that we're all sadly mistaken. There's nothing here till we have someone to hold. I love you with all the joy of living. Till the lights go down in New York City. It's a special love affair. And there's magic in the air. You gotta shake me down. Bring me 'round to my senses. Till I'm lost and found. And you surround me with your senses. If love wasn't here would we reinvent it?. Oh take me down to the very root of my soul. Oh baby say it as if you really mean it. And feel the passion. Work it's way up through your skin. I love you with all the joy of living. Till the lights go down in New York City. It's a special love affair. And there's magic in the air. You gotta shake me down. Bring me 'round to my senses. Till I'm lost and found. And you surround me with your senses. Let me take you by the hand. And lead you to a safe place in this world.

 

Vertaling

Laat me je nooit voor lief nemen. Je hebt je vinger op de pols van mijn ziel. Laat me een kus in je rug leggen. Hou van je en bescherm je tegen het kwaad van deze wereld. Schatje laat me nooit gestrand achter. Wie zei dat de straten geplaveid zijn met goud. Ik ben bang dat we ons allemaal vergist hebben. Er is hier niets tot we iemand hebben om vast te houden. Ik hou van je met alle vreugde van het leven. Tot de lichten doven in New York City. Het is een speciale liefdesrelatie. En er hangt magie in de lucht. Je moet me door elkaar schudden. Breng me bij mijn zinnen. Tot ik verloren en gevonden ben. En jij me omringt met je zintuigen. Als de liefde er niet was, zouden we het dan opnieuw uitvinden? Oh breng me naar de wortel van mijn ziel. Oh baby zeg het alsof je het echt meent. En voel de passie. En voel de passie die zich door je huid omhoog werkt. Ik hou van je met alle vreugde van het leven. Tot de lichten doven in New York City. Het is een speciale liefdesrelatie. En er hangt magie in de lucht. Je moet me door elkaar schudden. Breng me bij mijn zinnen. Tot ik verloren en gevonden ben. En je omringt me met je zintuigen. Laat me je bij de hand nemen. En leid je naar een veilige plek in deze wereld.