Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric bibb Songtekst: prison of time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric bibb - prison of time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van prison of time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric bibb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric bibb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals prison of time .

Origineel

One day becomes another So quickly, I'm left behind Somewhere, not here, not there Inside my mind I'm looking for the key so I can walk free I'm looking for the key to the prison of time Long ago when I was younger My intentions gave me a plan These days my thoughts just wander Lost in no-man's land I'm looking for the key so I can walk free I'm looking for the key to the prison of time Heaven for me would be this world as I know it But redeemed of all the ... of one another For me my friend it would be, oh yeah, A heaven of knowin' again I'd like to know again my children All my family, all my dear ones To see, to hear, to hold, More carefully than before And changes are, like me You wanna slow down too, I can tell Take on fewer things, fewer things to do And do'em well Maybe that's the key to set us free Maybe that's the key to the prison of time I'm looking for the key to the prison of time Oh yeah ...

 

Vertaling

De ene dag wordt de andere Zo snel, ik ben achtergelaten Ergens, niet hier, niet daar In mijn geest zoek ik naar de sleutel zodat ik vrij kan rondlopen Ik zoek naar de sleutel van de gevangenis van de tijd Lang geleden toen ik jonger was Mijn intenties gaven me een plan Deze dagen dwalen mijn gedachten alleen maar af Verloren in niemandsland Ik zoek de sleutel zodat ik vrij kan rondlopen Ik zoek naar de sleutel van de gevangenis van de tijd De hemel voor mij zou deze wereld zijn zoals ik hem ken Maar verlost van al het ... van elkaar Voor mij mijn vriend zou het zijn, oh ja, Een hemel van weer weten Ik zou mijn kinderen weer willen leren kennen Al mijn familie, al mijn dierbaren Om te zien, te horen, vast te houden, Voorzichtiger dan voorheen En veranderingen zijn, net als ik Jij wilt het ook rustiger aan doen, dat merk ik Neem minder dingen aan, minder dingen te doen En ze goed doen Misschien is dat de sleutel om ons te bevrijden Misschien is dat de sleutel tot de gevangenis van de tijd Ik ben op zoek naar de sleutel van de gevangenis van de tijd Oh ja...