Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric church Songtekst: chattanooga lucy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric church - chattanooga lucy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van chattanooga lucy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals chattanooga lucy .

Origineel

[Verse 1] Two miles east of the Chickamauga Just over the hill and across the holla End of the path leading from the water There's a one-room, A-frame house Hot-pie, potbelly stove When she workin' the flame, it never get cold The only place on Earth I know It gets hotter when the sun goes down [Chorus] Oh my, my Chattanooga Lucy Woman, what it is you do to me Forbidden fruit, it sure is juicy You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Break me easy or bend me bluesy Hold on tight or hold on loosely Keep me comin' around, comin' around [Verse 2] Post my bail and pay my bounty Anything to get me down to Hamilton County Up and down and all around me Every time I hear the sound Every time I hear the sound [Chorus] Oh my, my Chattanooga Lucy Woman, what it is you do to me Forbidden fruit, it sure is juicy You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Bend me easy or break me bluesy Hold on tight or hold on loosely Keep me comin' around, comin' around [Bridge] Yeah, I come undone Every time I get some Kickdrum, guitar strum No matter where you come from [Chorus] Oh my, my Chattanooga Lucy Woman, what it is you do to me Forbidden fruit, it sure is juicy You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Break me easy or bend me bluesy Hold on tight or hold on loosely Keep me comin' around, comin' around Keep me comin' around, comin' around [Outro] Yeah, I come undone Every time I get some Kickdrum, guitar strum She's everything but a shy one

 

Vertaling

[Vers 1] Twee mijl ten oosten van de Chickamauga Net over de heuvel en over de holla Aan het eind van het pad dat van het water leidt There's a one-room, A-frame house Hot-pie, potbelly stove Als ze de vlam laat branden, wordt het nooit koud. De enige plek op aarde die ik ken It gets hotter when the sun goes down [refrein] Oh my, my Chattanooga Lucy Vrouw, wat doe je me aan Verboden fruit, het is zeker sappig You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Break me easy or bend me bluesy Hou me stevig vast of hou me losjes vast Keep me comin' around, comin' around [Verse 2] Betaal mijn borgtocht en betaal mijn premie Alles om me naar Hamilton County te krijgen Op en neer en overal om me heen Every time I hear the sound Every time I hear the sound [refrein] Oh my, my Chattanooga Lucy Woman, what it is you do to me Verboden fruit, het is zeker sappig You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Buig me gemakkelijk of breek me bluesy Hou me stevig vast of hou me losjes vast Keep me comin' around, comin' around [Bridge] Yeah, I come undone Every time I get some Kickdrum, guitar strum No matter where you come from [Chorus] Oh my, my Chattanooga Lucy Woman, what it is you do to me Forbidden fruit, it sure is juicy You got me comin' around, comin' around Oh my, my Chattanooga Lucy Break me easy or bend me bluesy Hou me stevig vast of hou me losjes vast Keep me comin' around, comin' around Keep me comin' around, comin' around [Outro] Yeah, I come undone Every time I get some Kickdrum, guitar strum She's everything but a shy one