Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric church Songtekst: lovin’ me anyway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric church - lovin’ me anyway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovin’ me anyway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovin’ me anyway .

Origineel

Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, whoa whoa whoa No one would blame ya tomorrow If you packed your things and hit that open road Ended up in the bahamas with an address that Only your mama would know Yeah I could lie and say this time im gonna change But we both know better I’m like a ship out on the ocean Cussin’ the waves but loving the motion Chasin a star that don’t always shine Gettin’ far out and falling behind I know loving me’s never been easy I’m like a wild card that's hard to play But I won’t thank you for loving me anyway Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa They dressed you up like an angel And they painted you a halo and some wings That gold carat they dangled Was supposed to keep your eyes off guys like me They told you I’m no good And that you always could do so much better I’m like a ship out on the ocean Cussin’ the waves but loving the motion Chasin a star that don’t always shine Gettin far out and falling behind I know loving me’s never been easy I’m like a wild card that's hard to play But I won’t thank you for loving me anyway Yeah through the ups and downs and sideways All the gotta have it my ways Yeah the crazy nights and dog days You kept on lovin me anyway Whoa oh Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa Hey I’m like a ship out on the ocean Cussin’ the waves but loving the motion I’m like a ship out on the ocean Cussin’ the waves but loving the motion Gettin far out I’m fallin behind Yeah loving loving loving me anyways Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa You’re loving me anyways yeah Yeah I’m like a ship out on the ocean Loving the waves but cussin’ the motion

 

Vertaling

Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, whoa whoa whoa Niemand zou het je morgen kwalijk nemen If you packed your things and hit that open road Eindigde in de Bahamas met een adres dat Alleen je moeder zou weten Ja, ik zou kunnen liegen en zeggen dat ik deze keer zal veranderen Maar we weten allebei beter Ik ben als een schip op de oceaan Cussin' the waves but loving the motion Chasin a star that don't always shine Gettin 'ver uit en vallen achter Ik weet dat van me houden nooit makkelijk is geweest Ik ben als een wild card die moeilijk te bespelen is But I won't thank you for loving me anyway Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa Ze hebben je aangekleed als een engel En ze schilderden je een aureool en wat vleugels Die gouden karaat die ze lieten bungelen Was bedoeld om je ogen af te houden van jongens zoals ik Ze hebben je verteld dat ik niet goed ben En dat je altijd zoveel beter kon doen Ik ben als een schip op de oceaan Ik klaag de golven aan maar hou van de beweging Chasin a star that don't always shine Gettin ver uit en vallen achter Ik weet dat van me houden nooit makkelijk is geweest Ik ben als een wild card die moeilijk te bespelen is But I won't thank you for loving me anyway Yeah through the ups and downs and sideways All the gotta have it my ways Ja, de gekke nachten en de hondsdagen You kept on lovin me anyway Whoa oh Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa Hey Ik ben als een schip op de oceaan Cussin' the waves but loving the motion Ik ben als een schip op de oceaan Cussin' the waves but loving the motion Gettin far out I'm fallin behind Yeah loving loving loving me anyways Oh whoa whoa, Oh whoa whoa, Oh whoa whoa whoa You're loving me anyways yeah Yeah I'm like a ship out on the ocean Loving the waves but cussin' the motion