Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric church Songtekst: she loves me like jesus does

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric church - she loves me like jesus does ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she loves me like jesus does? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric church! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric church en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she loves me like jesus does .

Origineel

I'm a long gone Waylon song on vinyl, I'm a backroads sinner at a tent revival, She believes in me like she believes her bible, And loves me like Jesus does. I'm a left foot leaning on a suped up Chevy, I'm a good ol' boy, drinking whiskey and rye on the levee, But she carries me, when my sins make me heavy, And she loves me like Jesus does. All the crazy in my dreams, Both my broken wings, Every single piece of everything I am, Yeah, she knows the man I ain't, She forgives me when I can't, And the devil man, he don't stand a chance, Cause she loves me like Jesus does. Always thought she'd give up on me one day, Wash her hands of me, leave me staring down some runway, Yeah, I thank God each night, and twice on Sunday, That she loves me like Jesus does. All the crazy in my dreams, Both my broken wings, Every single piece of everything I am, Yeah, she knows the man I ain't, She forgives me when I can't, And the devil man, he don't stand a chance, Cause she loves me like Jesus does Yeah, she knows the man I ain't, She forgives me when I can't, And the devil man, he don't stand a chance, Cause she loves me like Jesus does. I'm a long gone Waylon song, on vinyl.

 

Vertaling

Ik ben een lang vervlogen Waylon liedje op vinyl, I'm a backroads sinner at a tent revival, Ze gelooft in mij zoals ze in haar bijbel gelooft, En houdt van me zoals Jezus doet. Ik ben een linkervoet leunend op een opgevoerde Chevy, Ik ben een goeie ouwe jongen, die whisky en rogge drinkt aan de oever, Maar ze draagt me, als mijn zonden me zwaar maken, En ze houdt van me zoals Jezus dat doet. Al die gekte in mijn dromen, Allebei mijn gebroken vleugels, Elk stukje van alles wat ik ben, Ja, ze kent de man die ik niet ben, Ze vergeeft me wanneer ik dat niet kan, En de duivel man, hij heeft geen schijn van kans, Want ze houdt van me zoals Jezus dat doet. Altijd gedacht dat ze me op een dag zou opgeven, Haar handen in onschuld zou wassen en me op een landingsbaan zou achterlaten, Ja, ik dank God elke avond, en twee keer op zondag, Dat ze van me houdt zoals Jezus dat doet. Al die gekte in mijn dromen, Allebei mijn gebroken vleugels, Elk stukje van alles wat ik ben, Ja, ze kent de man die ik niet ben, Ze vergeeft me wanneer ik dat niet kan, En de duivel man, hij heeft geen schijn van kans, Want ze houdt van me zoals Jezus doet Ja, ze kent de man die ik niet ben, Ze vergeeft me als ik het niet kan, En de duivel man, hij heeft geen schijn van kans, Omdat ze van me houdt zoals Jezus dat doet. Ik ben een lang vervlogen Waylon liedje, op vinyl.