Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: catch me if you can

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - catch me if you can ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van catch me if you can? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals catch me if you can .

Origineel

Catch me if you can; I won't be easy to find. I got a woman at home that's driving me out of my mind. Catch me if you can; it won't be easy to do. And I'm warning you brother I won't be leaving no clues. Catch me if you can; I won't be leaving no scent. I've been running the wrong way, I think it's time that I went. Believe me, I'm a man; I ain't easy to tend. And I'm moving on out, so catch me if you can. There's no use bothering with the lost and found. You'd better find a shovel, 'cause I've gone to ground. Little girl never did pay me no mind. I guess I'll have to go and leave her behind. So.... Catch me if you can; I won't be easy to find. I got a woman at home that's driving me out of my mind. Catch me if you can; it won't be easy to do. And I'm warning you brother I won't be leaving no clues. Catch me if you can; I won't be leaving no scent. I've been running the wrong way, I think it's time that I went. Believe me, I'm a man; I ain't easy to tend. And I'm moving on out, so catch me if you can. Catch me if you can; I won't be easy to find. I got a woman at home that's driving me out of my mind. Catch me if you can; it won't be easy to do. And I'm warning you brother I won't be leaving no clues

 

Vertaling

Vang me als je kunt, ik zal niet makkelijk te vinden zijn. Ik heb een vrouw thuis die me gek maakt. Vang me als je kunt, het zal niet makkelijk zijn om te doen. En ik waarschuw je broer, ik laat geen sporen achter. Vang me als je kan, ik laat geen geur achter. Ik heb de verkeerde kant op gerend, ik denk dat het tijd is dat ik ga. Geloof me, ik ben een man, ik ben niet makkelijk te verzorgen. En ik ga er vandoor, dus vang me als je kunt. Het heeft geen zin je druk te maken over de gevonden voorwerpen. Je kunt beter een schop zoeken, want ik ben onder de grond gegaan. Die kleine meid heeft nooit op me gelet. Ik denk dat ik maar moet gaan en haar achterlaten. Zo... Vang me als je kan, ik zal niet makkelijk te vinden zijn. Ik heb een vrouw thuis die me gek maakt. Vang me als je kan, het zal niet makkelijk zijn om te doen. En ik waarschuw je broer, ik laat geen sporen achter. Vang me als je kan, ik laat geen geur achter. Ik heb de verkeerde kant op gerend, ik denk dat het tijd is dat ik ga. Geloof me, ik ben een man, ik ben niet makkelijk te verzorgen. En ik ga er vandoor, dus vang me als je kunt. Vang me als je kunt, ik zal niet gemakkelijk te vinden zijn. Ik heb een vrouw thuis die me gek maakt. Vang me als je kunt, het zal niet makkelijk zijn om te doen. En ik waarschuw je broer, ik laat geen sporen achter.