Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: driftin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - driftin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van driftin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals driftin’ .

Origineel

I'm drifting and drifting, just like a ship out on the sea I'm drifting and drifting, just like a ship out on the sea Well I ain't got nobody in this world to care for me If my baby would only take me back again If my baby would only take me back again I would feel much better, darling, and at least I'd have a friend I give you all my money, tell me what more can I do I give you all my money, tell me what more can I do You is a sweet little girl but I swear you won't be true I'm drifting and drifting, just like a ship out on the sea I'm drifting and drifting, just like a ship out on the sea Because I ain't got nobody in this world to care for me

 

Vertaling

Ik drijf en drijf, net als een schip op de zee Ik drijf en drijf, net als een schip op de zee Well I ain't got nobody in this world to care for me If my baby would only take me back Als mijn baby me maar weer terug zou nemen Ik zou me veel beter voelen, schat, en ik zou tenminste een vriend hebben Ik geef je al mijn geld, zeg me wat ik nog meer kan doen Ik geef je al mijn geld, zeg me wat ik nog meer kan doen Je bent een lief klein meisje maar ik zweer dat je niet waar zult zijn Ik drijf en drijf, net als een schip op de zee Ik drijf en drijf, net als een schip op de zee Omdat ik niemand in deze wereld heb die voor me zorgt