Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: drifting blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - drifting blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drifting blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drifting blues .

Origineel

[Chorus] I'm drifting and drifting Just like a ship out on the sea I'm drifting and drifting Just like a ship out on the sea Well, I have got nobody In this world to care for me [Verse] If my baby Would only take me back again If my baby Would only take me back again I would feel much better, darling And at least I would have a friend I give you all my money Tell me what more can I do? I give you all my money Tell me what more can I do? You're a sweet little girl But I swear you'll not be true [Chorus]

 

Vertaling

[refrein] Ik drijf en drijf Net als een schip op de zee Ik drijf en drijf Net als een schip op de zee Well, I have got nobody In deze wereld die voor me zorgt [Verse] If my baby me maar weer terug zou nemen If my baby me alleen maar weer terug zou nemen zou ik me veel beter voelen, schat En zou ik tenminste een vriend hebben Ik geef je al mijn geld Zeg me wat ik nog meer kan doen? Ik geef je al mijn geld Zeg me wat ik nog meer kan doen? Je bent een lief klein meisje Maar ik zweer dat je niet waar zult zijn [refrein]