Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: every little thing commentary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - every little thing commentary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every little thing commentary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every little thing commentary .

Origineel

Well it's a cloud in morning But I got the sun in my life I wanna feel what forever feels like With you by my side People trying to sell your freedom But they never been held by your love Chorus: Every little thing, every little thing Your love is all I see Every little thing, every little thing You make me feel complete All the little things, all the little things Can wait until tomorrow Every little thing, every little thing Your love is all I need And I get lost in my instant time And I go somewhere else instead When all you wanna do is love me You can wait so patiently Pull me closer just by looking And I'll fall in love all over again Chorus: Every little thing, every little thing Love is all I see Every little thing, every little thing You make me feel complete All the little things, all the little things They can wait until tomorrow Every little thing, every little thing Your love is all I need Give me a piece of your heart Give me a piece of your heart Give me a piece of your heart I'll give you a piece of my heart Chorus: Every little thing, every little thing Your love is all I see Every little thing, every little thing You can make me feel complete All the little things, all the little things They can wait until tomorrow Every little thing, every little thing I wanna hear my children sing Every little thing you do is beautiful Open your heart and let the love come in Every little thing you do is beautiful Beautiful, so beautiful Open your heart and let the love come in It sound no.. Every little thing you do is beautiful Open your heart and let the love come in Every little thing you do is beautiful Beautiful, beautiful Every little thing you do is beautiful Open your heart and let your love come in Every little thing you do is beautiful Beautiful so beautiful Every little thing you do is beautiful Open your heart and let your love come in

 

Vertaling

Nou, het is een wolk in de ochtend Maar ik heb de zon in mijn leven Ik wil voelen hoe eeuwig voelt Met jou aan mijn zijde Mensen proberen je vrijheid te verkopen But they never been held by your love Refrein: Elk klein ding, elk klein ding Your love is all I see Elk klein ding, elk klein ding You make me feel complete Al de kleine dingen, al de kleine dingen Kunnen wachten tot morgen Elk klein ding, elk klein ding Jouw liefde is alles wat ik nodig heb En ik verdwaal in mijn directe tijd En ik ga ergens anders heen Wanneer alles wat je wilt doen is van me houden Je kunt zo geduldig wachten Trek me dichterbij door alleen maar te kijken And I'll fall in love all over again Refrein: Every little thing, every little thing Love is all I see Every little thing, every little thing You make me feel complete Al de kleine dingen, al de kleine dingen Ze kunnen wachten tot morgen Every little thing, every little thing Jouw liefde is alles wat ik nodig heb Geef me een stukje van je hart Geef me een stukje van je hart Geef me een stukje van je hart Ik geef je een stukje van mijn hart Chorus: Every little thing, every little thing Your love is all I see Every little thing, every little thing You can make me feel complete Al de kleine dingen, al de kleine dingen Ze kunnen wachten tot morgen Every little thing, every little thing Ik wil mijn kinderen horen zingen Elk klein ding dat je doet is mooi Open je hart en laat de liefde binnenkomen Alles wat je doet is mooi Mooi, zo mooi Open je hart en laat de liefde binnen Het klinkt niet... Alles wat je doet is mooi Open je hart en laat de liefde binnen Alles wat je doet is mooi Mooi, mooi Alles wat je doet is mooi Open je hart en laat de liefde binnenkomen Alles wat je doet is mooi Zo mooi, zo mooi Alles wat je doet is mooi Open je hart en laat je liefde binnen