Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: find myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - find myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van find myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals find myself .

Origineel

We took the long way home, you held my hand. The days so full of all the things we had planned. We walked beyond the green, beyond the day. We shared a dream that I let slip away. I had to find myself. I had to find myself. No use looking for no one else. 'Cause I'll be lonely till I find myself. You were the man who knew too much to say. So many things that I learned came your way. These things I know that I can't forget. Deep in my heart, they're a part of me yet. They helped me find myself. They helped me find myself. No use looking for no one else. 'Cause I'll be lonely till I find myself. Too many years rolled by without a word. I tried to hide behind things that I'd heard. And now the truth is clear for all to see. That through it all, it was you believed in me. You helped me find myself. I had to find myself. No use looking for no one else. 'Cause I'll be lonely till I find myself. I got to find myself. I got to find myself. No use looking for no one else. 'Cause I'll be lonely till I find myself

 

Vertaling

We namen de lange weg naar huis, jij hield mijn hand vast. De dagen zo vol van alle dingen die we gepland hadden. We liepen verder dan het groen, verder dan de dag. We deelden een droom die ik liet wegglijden. Ik moest mezelf vinden. Ik moest mezelf vinden. Het heeft geen zin om naar iemand anders te zoeken. Want ik zal eenzaam zijn tot ik mezelf gevonden heb. Jij was de man die te veel wist om te zeggen. Zoveel dingen die ik leerde kwamen jouw kant op. Deze dingen weet ik dat ik ze niet kan vergeten. Diep in mijn hart, zijn ze nog steeds een deel van mij. Ze hebben me geholpen mezelf te vinden. Ze hebben me geholpen mezelf te vinden. Het heeft geen zin om naar iemand anders te zoeken. Want ik zal eenzaam zijn tot ik mezelf gevonden heb. Te veel jaren gingen voorbij zonder een woord. Ik probeerde me te verbergen achter dingen die ik gehoord had. En nu is de waarheid duidelijk voor iedereen om te zien. Dat door dit alles, jij het was die in mij geloofde. Jij hielp me mezelf te vinden. Ik moest mezelf vinden. Het heeft geen zin om naar iemand anders te zoeken. Want ik zal eenzaam zijn tot ik mezelf gevonden heb. Ik moet mezelf vinden. Ik moet mezelf vinden. Het heeft geen zin om naar iemand anders te zoeken. Want ik zal eenzaam zijn tot ik mezelf vind