Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: goin' away baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - goin' away baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin' away baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin' away baby .

Origineel

Lord, I'm going away just to wear you off my mind. Lord, I'm going away just to wear you off my mind. Well you keep me worrying 'bout it all the time. Well, I ain't been loved but four womens in my life. Well, I ain't ever loved but four womens in my life. Well, my mother and my sister, sweetheart and my wife. If you don't want me baby, please don't call me 'round. If you don't want me baby, please don't call me 'round. Well, just like you found me, you can put me down. Well now goodbye baby, if you call at home. Well now goodbye baby, if you call at home. You can go away; swear you won't stay long

 

Vertaling

Heer, ik ga weg om u uit mijn gedachten te wissen. Heer, ik ga weg om u uit mijn gedachten te verdrijven. Nou, ik maak me er de hele tijd zorgen over. Nou, ik ben niet geliefd geweest maar vier vrouwen in mijn leven. Nou, ik heb nog nooit van vier vrouwen gehouden in mijn leven. Nou, mijn moeder en mijn zus, liefje en mijn vrouw. Als je me niet wilt schatje, bel me dan niet meer. Als je me niet wilt schatje, bel me dan alsjeblieft niet meer. Nou, net zoals je me gevonden hebt, kun je me neerzetten. Nou tot ziens schatje, als je thuis belt. Nou tot ziens baby, als je thuis belt. Je kunt weggaan; zweer dat je niet lang zult blijven