Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: goin’ away baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - goin’ away baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin’ away baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin’ away baby .

Origineel

[Verse] Lord, I am going away just to wear you off my mind Lord, I am going away just to wear you off my mind Well, you keep me worrying about it all the time Well, I've never loved but four women in my life Well, I've never loved but four women in my life Well, my mother and my sister, sweetheart and my wife If you don't want me baby, please don't call me around If you don't want me baby, please don't call me around Well, just like you found me, you can put me down Well, now goodbye, baby, if you call at home Well, now goodbye, baby, if you call at home You can go away, swear you will not stay long

 

Vertaling

[Verse] Heer, ik ga weg om u uit mijn gedachten te verdrijven Heer, ik ga weg om u uit mijn gedachten te bannen Nou, je laat me er de hele tijd over piekeren Nou, ik heb nog nooit van vier vrouwen gehouden in mijn leven Ik heb nog nooit van vier vrouwen in mijn leven gehouden Wel, mijn moeder en mijn zuster, liefje en mijn vrouw Als je me niet wilt schatje, bel me dan alsjeblieft niet meer Als je me niet wilt schatje, bel me dan alsjeblieft niet meer Nou, net zoals je me gevonden hebt, kun je me neerzetten Nou, tot ziens, schat, als je thuis belt Nou, tot ziens, schat, als je naar huis belt Je kunt weggaan, zweer dat je niet lang zult blijven