Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: have you heard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - have you heard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have you heard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have you heard .

Origineel

Have you heard about my baby?. Yes, how I love her you don't know. Have you heard about my baby?. How I love, how I love her you don't know. I declare it hurt me so bad. Yes, when I heard she'd got to go. Have you heard about my baby?. Yes I tried, yes I tried, but I let her down. Heard about my baby?. Ooh yes, I tried and I let her down. Ooh, she burned me with her love. Yes, no other, no other will wear her crown. Yes, indeed. Have you heard about my baby?. Where she gone, where she gone, I just don't know. Yes, have you heard about my baby?. Ooh, where she gone, where she gone, I just don't know. Well, if you should see my baby. Yes, please tell her that I love her so. Yes, no more next time

 

Vertaling

Heb je het gehoord van mijn baby? Ja, je weet niet hoe ik van haar hou. Heb je het gehoord van mijn baby? Hoe ik van haar hou, hoe ik van haar hou weet je niet. Ik verklaar dat het me zo'n pijn deed. Ja, toen ik hoorde dat ze moest gaan. Heb je het gehoord van mijn baby? Ja, ik heb het geprobeerd, ja, ik heb het geprobeerd, maar ik heb haar in de steek gelaten. Gehoord van mijn baby? Ooh ja, ik heb het geprobeerd en ik heb haar in de steek gelaten. Ooh, ze heeft me verbrand met haar liefde. Ja, geen ander, geen ander zal haar kroon dragen. Ja, inderdaad. Heb je het gehoord van mijn baby? Waar ze heen is, waar ze heen is, ik weet het gewoon niet. Ja, heb je het gehoord van mijn baby? Ooh, waar ze heen is, waar ze heen is, ik weet het gewoon niet. Wel, als je mijn baby zou zien. Ja, zeg haar alsjeblieft dat ik veel van haar hou. Ja, volgende keer niet meer.