Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: hold on i’m coming

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - hold on i’m coming ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold on i’m coming? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold on i’m coming .

Origineel

[Pre-Chorus] Well don't you ever be sad Lean on me when times are bad When the day comes and you're in doubt In a river of trouble, about to drown [Chorus] Hold on, I'm coming Hold on, I'm coming [Verse] I'm on my way, your lover When you get cold, yeah, I'll be your cover Don't have to worry because I'm here Don't need to suffer because I'm here [Chorus][x2] [Bridge] Reach out to me for satisfaction Call my name, quick reaction [Pre-Chorus] [Chorus][x4]

 

Vertaling

[Pre-Chorus] Nou wees nooit verdrietig Lean on me when times are bad When the day comes and you're in doubt In een rivier van problemen, op het punt om te verdrinken [Chorus] Hou vol, ik kom eraan Hou vol, ik kom eraan [Verse] Ik ben op weg, je minnaar Als je het koud krijgt, ja, ben ik je dekmantel Je hoeft je geen zorgen te maken want ik ben hier Je hoeft niet te lijden want ik ben hier [Chorus][x2] [Bridge] Reik uit naar mij voor voldoening Roep mijn naam, snelle reactie [Pre-Chorus] [Refrein][x4]