Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: let it rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - let it rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it rain .

Origineel

The rain is falling through the mist of sorrow that surrounded me. The sun could never thaw away. The the bliss that lays around me. Let it rain, let it rain. Let your love rain down on me. Let it rain, let it rain. Let it rain, rain, rain. Her life was like a desert flower burning in the sun. Until I found the way to love, it's harder said than done. Let it rain, let it rain. Let your love rain down on me. Let it rain, let it rain. Let it rain, rain, rain. Now I know the secret; there is nothing that I lack. If I give my love to you, you'll surely give it back. Let it rain, let it rain. Let your love rain down on me. Let it rain, let it rain. Let it rain, rain, rain

 

Vertaling

De regen valt door de mist van verdriet die mij omringde. De zon kon nooit ontdooien. De gelukzaligheid die om me heen ligt. Laat het regenen, laat het regenen. Laat uw liefde op mij neerregenen. Laat het regenen, laat het regenen. Laat het regenen, regenen, regenen. Haar leven was als een woestijnbloem brandend in de zon. Totdat ik de weg naar de liefde vond, is het moeilijker gezegd dan gedaan. Laat het regenen, laat het regenen. Laat je liefde op mij neerdalen. Laat het regenen, laat het regenen. Laat het regenen, regenen, regenen. Nu ken ik het geheim, het ontbreekt mij aan niets. Als ik mijn liefde aan jou geef, zul jij het zeker teruggeven. Laat het regenen, laat het regenen. Laat je liefde op mij neerregenen. Laat het regenen, laat het regenen. Laat het regenen, regenen, regenen