Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: no alibis

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - no alibis ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no alibis? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no alibis .

Origineel

I beg your pardon, hello darlin'. This is me you're talkin' to. Sit down and tell me about it. You don't have to shout it at me. Tell me what you really want to do. Don't give me no alibis. No untrue stories you're trying to justify. Don't want no alibis. Just another reason for another lie. Mountain gets steeper. The hole you dig gets deeper. You better stop and climb out. 'Cause I'm trying to give it all to you. Baby I can see right through you. Sometimes you lose what it's all about. Don't give me no alibis. Can't go through life trying to justify. Don't want no alibis. Just another reason for another lie. Don't give me no alibis. No untrue stories you're trying to justify. Don't want no alibis. Just another reason for another lie. Mountain gets steeper. The hole you dig is getting deeper. Better reach out and pull yourself out. Nobody ever gonna love you the way that I love you. And I never want to see you doin' without. Don't give me no alibis. No untrue stories you're trying to justify. Don't want no alibis. Just another reason for another lie. ChorusDon't give me no alibis. No untrue stories you're trying to justify. Don't want no alibis. Just another reason for another lie

 

Vertaling

Neem me niet kwalijk, hallo schat. Dit ben ik tegen wie je praat. Ga zitten en vertel het me. Je hoeft het niet tegen me te schreeuwen. Vertel me wat je echt wilt doen. Geef me geen alibi's. Geen onware verhalen die je probeert te rechtvaardigen. Ik wil geen alibi's. Gewoon weer een reden voor een leugen. De berg wordt steiler. Het gat dat je graaft wordt dieper. Je kunt beter stoppen en eruit klimmen. Want ik probeer je alles te geven. Schatje, ik kan dwars door je heen kijken. Soms verlies je waar het allemaal om draait. Geef me geen alibi's. Ik kan niet door het leven gaan om me te rechtvaardigen. Ik wil geen alibi's. Gewoon een andere reden voor een andere leugen. Geef me geen alibi's. Geen onware verhalen die je probeert te rechtvaardigen. Ik wil geen alibi's. Gewoon weer een reden voor een leugen. De berg wordt steiler. Het gat dat je graaft wordt dieper. Je kunt beter je hand uitsteken en jezelf eruit trekken. Niemand zal ooit van je houden zoals ik van je hou. En ik wil je nooit zonder zien doen. Geef me geen alibi's. Geen onware verhalen die je probeert te rechtvaardigen. Ik wil geen alibi's. Gewoon een andere reden voor een andere leugen. ChorusDon't give me no alibis. Geen onware verhalen die je probeert te rechtvaardigen. Ik wil geen alibi's. Gewoon een andere reden voor een andere leugen