Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: roll it over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - roll it over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roll it over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roll it over .

Origineel

Go down easy and let me take my time. Go down easy and let me take my time. Rock me slow till I lose my mind. Roll it over, let's take it from behind. Roll it over, let's take it from behind. It's only love, god knows it ain't no crime. You don't know how much it means to be here in your arms. Roll it over. Roll it over. First verse. Second verse. Chorus

 

Vertaling

Ga rustig liggen en laat me mijn tijd nemen. Ga rustig liggen en laat me de tijd nemen. Rock me langzaam tot ik mijn verstand verlies. Rol het om, laten we het van achteren nemen. Rol het om, laten we het van achteren nemen. Het is maar liefde, God weet dat het geen misdaad is. Je weet niet hoeveel het betekent om hier in je armen te zijn. Rol het om. Rol het om. Eerste couplet. Tweede couplet. Refrein