Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: somebody's knockin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - somebody's knockin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody's knockin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody's knockin' .

Origineel

Somebody's knocking. Somebody's knocking on my door. Well, it must be my woman. Coming 'round here for more. Somebody whispers. Somebody whispers in my ear. It must be my woman. I can feel her when she's near. O-o-o-o, she can get right down. Ah, it must be my woman. Make me love when I am down

 

Vertaling

Er klopt iemand aan. Er klopt iemand op mijn deur. Nou, het moet mijn vrouw zijn. Ze komt hierheen voor meer. Iemand fluistert. Iemand fluistert in mijn oor. Het moet mijn vrouw zijn. Ik kan haar voelen als ze dichtbij is. O-o-o-o, ze kan recht naar beneden komen. Ah, het moet mijn vrouw zijn. Laat me liefhebben als ik down ben