Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: voodoo chile

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - voodoo chile ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van voodoo chile? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals voodoo chile .

Origineel

Well, Im a voodoo chile. Lord Im a voodoo chile. Well, the night I was born. Lord I swear the moon turned a fire red. The night I was born. I swear the moon turned a fire red. Well my poor mother cried out lord, the gypsy was right!. And I seen her fell down right dead (have mercy). Well, mountain lions found me there waitin. And set me on a eagles back. Well, mountain lions found me there. And set me on a eagles wing. (it's the eagles wing, baby, what did I say). He took me past to the outskirts of infinity. And when he brought me back. He gave me a venus witchs ring. Hey!. And he said fly on, fly on. Because Im a voodoo chile, baby, voodoo Chile. Hey!. Well, I make love to you. And lord knows youll feel no pain. Say, I make love to you in your sleep. And lord knows you felt no pain (have mercy). Cause Im a million miles away. And at the same time Im right here in your picture frame. (yeah! what did I say now). Cause Im a voodoo chile. Lord knows Im a voodoo Chile. Well my arrows are made of desire. From far away as jupiters sulphur mines. Say my arrows are made of desire, desire. From far away as jupiters sulphur mines. (Way down by the methabe sea, yeah). I have a humming bird and it hums so loud. You think you were losing your mind, hmm. Well I float in liquid gardens. And arizona new red sand (Yeah). I float in liquid gardens. Way down in Arizona red sand. Well, I taste the honey from a flower named blue. Way down in California. And the n New York drowns as we hold hands. 'Cause Im a voodoo Chile. Lord knows Im a voodoo Chile. Yeah!

 

Vertaling

Nou, ik ben een voodoo chili. Heer, ik ben een voodoo kind. Wel, de nacht dat ik geboren werd. Heer, ik zweer dat de maan vuurrood werd. De nacht dat ik geboren ben. Ik zweer dat de maan vuurrood werd. Wel, mijn arme moeder schreeuwde het uit, Heer, de zigeuner had gelijk!. En ik zag haar dood neervallen (heb medelijden). Nou, bergleeuwen vonden me daar wachtend. En zetten me op een adelaars rug. Nou, bergleeuwen vonden me daar. En zetten me op een adelaars vleugel. (het is de adelaars vleugel, baby, wat heb ik gezegd). Hij nam me mee tot aan de rand van oneindigheid. En toen hij me terug bracht. Gaf hij me een Venus heksen ring. Hey! En hij zei vlieg op, vlieg op. Want ik ben een voodoo Chili, baby, voodoo Chili. Hé! Nou, ik bedrijf de liefde met je. En God weet dat je geen pijn zal voelen. Zeg, ik bedrijf de liefde met je in je slaap. En de Heer weet dat je geen pijn voelt (heb medelijden). Want ik ben een miljoen mijl ver weg. En op hetzelfde moment ben ik hier in je fotolijstje. (Ja! Wat zei ik nou). Want ik ben een voodoo Chili. God weet dat ik een voodoo Chile ben. Nou, mijn pijlen zijn gemaakt van verlangen. Van zo ver weg als Jupiters zwavelmijnen. Zeg dat mijn pijlen gemaakt zijn van verlangen, verlangen. Van zo ver weg als Jupiters zwavelmijnen. (Helemaal beneden bij de Metabee zee, ja). Ik heb een zoemende vogel en het zoemt zo luid. Je dacht dat je je verstand aan het verliezen was, hmm. Nou ik drijf in vloeibare tuinen. En arizona nieuw rood zand. (Yeah). Ik drijf in vloeibare tuinen. Helemaal beneden in Arizona rood zand. Nou, ik proef de honing van een bloem genaamd blauw. Helemaal beneden in Californië. En de n New York verdrinkt als we handen vasthouden. Want ik ben een voodoo Chili. God weet dat ik een voodoo Chile ben. Yeah!