Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: you are so beautiful

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - you are so beautiful ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are so beautiful? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are so beautiful .

Origineel

You are so beautiful, yes You are to me You are so beautiful You are to me Can't you see? Can't you see? You are everything I hoped for And you are everything I need And you are so beautiful to me You are so wonderful So wonderful to me You are so wonderful, baby Can't you see, can't you see, baby You're everything I hoped for and You're everything, yeah everything God knows you're everything to me You are so wonderful You are so wonderful So beautiful, so beautiful You are so beautiful To me

 

Vertaling

Je bent zo mooi, ja Dat ben je voor mij Je bent zo mooi Dat ben je voor mij Kun je het niet zien? Zie je het niet? Jij bent alles waar ik op hoopte En jij bent alles wat ik nodig heb En je bent zo mooi voor mij Je bent zo prachtig Zo prachtig voor mij Je bent zo mooi, schat Kun je het niet zien, kun je het niet zien, baby Je bent alles waar ik op hoopte en Je bent alles, ja alles God weet dat je alles voor me bent Je bent zo mooi Je bent zo mooi Zo mooi, zo mooi Je bent zo mooi voor mij