Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eric clapton Songtekst: you must believe me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eric clapton - you must believe me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you must believe me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eric clapton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eric clapton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you must believe me .

Origineel

You must belie-ie-ieve me No matter what the people might say You must belie-ie-ieve me Darlin', it just didn't happen that way No, no, it just didn't happen that way You've come home with somethin' on your mind Darlin', tell me, why are you cryin' You say be serious, no time for fun While tryin' to tell me somethin' that I've done The things you heard couldn't be denied But before your opinion, listen to my side You must belie-ie-ieve me No matter what the people might say You must belie-ie-ieve me Darlin', it just didn't happen that way No, no, it just didn't happen that way You must belie-ie-ieve me No matter what the people might say You must belie-ie-ieve me Darlin', it just didn't happen that way No, no, it just didn't happen that way (whoa, it's all right) (whoa, it's all right) Girl, you're wrong to believe what was said For you see nothing could ever be that bad Though the talk is now all over town Darling, you know I'd never put you down True, her and me were at the party as guests There's nothing else to say about whom I love best You must belie-ie-ieve me No matter what the people might say You must belie-ie-ieve me Darlin', it just didn't happen that way No, no, it just didn't happen that way You must belie-ie-ieve me No matter what the people might say You must belie-ie-ieve me Darlin', it just didn't happen that way No, no, it just didn't happen that way (whoa, it's all right) (whoa, it's all right)

 

Vertaling

Je moet me geloven-ie-geloven Het maakt niet uit wat de mensen zeggen. Je moet me geloven-ie-geloven Lieverd, het is gewoon niet op die manier gebeurd Nee, nee, het is niet op die manier gebeurd Je bent thuisgekomen met iets aan je hoofd Schatje, vertel me, waarom huil je Je zegt serieus te zijn, geen tijd voor plezier Terwijl je me probeert te vertellen dat ik iets heb gedaan De dingen die je hoorde konden niet worden ontkend Maar voordat je je mening geeft, luister naar mijn kant Je moet me geloven-ie-geloven Het maakt niet uit wat de mensen zeggen Je moet me geloven-ie-geloven Schatje, het is gewoon niet zo gegaan Nee, nee, het is gewoon niet zo gegaan Je moet me geloven-ie-geloven Het maakt niet uit wat de mensen zeggen Je moet me geloven-ie-geloven Lieverd, het is gewoon niet op die manier gebeurd Nee, nee, het is gewoon niet op die manier gebeurd (whoa, het is al goed) (whoa, het is al goed) Meisje, je hebt het mis om te geloven wat er gezegd is Want zie je, niets kan ooit zo slecht zijn Hoewel er nu over de hele stad wordt gepraat Lieverd, je weet dat ik je nooit zou kleineren Het is waar, zij en ik waren op het feest als gasten. Er valt niets anders te zeggen over wie ik het liefste heb Je moet me geloven-ie-geloven Wat de mensen ook zeggen Je moet me geloven-ie-geloven Schatje, het is gewoon niet zo gegaan Nee, nee, het is niet op die manier gebeurd Je moet me geloven-ie-geloven Het maakt niet uit wat de mensen zeggen Je moet me geloven-ie-geloven Lieverd, het is gewoon niet op die manier gebeurd Nee, nee, het is gewoon niet op die manier gebeurd (whoa, het is al goed) (whoa, het is al goed)